OLYMPIATASON TIIMIPÄIVÄ
HAUSKEMMIN - YHDESSÄ - RENNOMMIN

Poikkeusolot uhkaavat tiimihenkeä. Siksi ZOOLYMPICS-aate järjestää tiimihengen ja uhanalaisten lajien suojelemiseksi historian ensimmäiset ZOOLYMPICS-kisat Korkeasaaressa huhti-kesäkuussa 2022. Tuo tiimisi yhteishenki ZOOLYMPICSiin suojeltavaksi ja selvitä, kuka on laumasi rohkea leijona, nopea kulaani ja viisas korppi. Huipputason seikkailuradalla koette jotain uutta ja ainutlaatuista, turvallisesti ulkona. Päivä huipentuu maailmanluokan makumatkaan oman tiimin kesken. Juokse tiimihenkesi edestä Korkeasaareen – ilmoittaudu nyt!

TIIMIHENGEN SUOJELUPAKETTI SISÄLTÄÄ

Huipputason tiimipäivä 8 hengelle

  • Joukkueen jäsenten sisäänpääsy Korkeasaareen
  • Elämyksellinen ZOOLYMPICS-kisareitti
  • Kisaemäntäpalvelut
  • Herkullinen Matka Maailman Ympäri -menu
  • Joukkuekohtainen kassi ja kartta
  • 100 euron lahjoitus valitsemallesi ZOOLYMPICSin suojelukohteelle

Ilmoittaudu mukaan jo nyt, niin voimme varmistaa paikkasi uuteen ja elämykselliseen päivään! 

 

SUOJELE LAUMAHENKI UHANALAISESTA ELINVOIMAISEKSI

Ilman elinvoimaista tiimihenkeä ei ole menestystä. Juuri nyt kohtaamiset ovat kortilla ja tiimihenki uhanalainen. Suojele tiimisi yhteishenki ZOOLYMPICSissa Korkeasaaressa uhanalaisesta elinvoimaiseksi. Turvallisesti ulkona vain teidän tiimin kesken!

VAPAUTA LAUMASI TODELLINEN LUONTO

Tiimihenki voi hyvin, kun jokainen saa olla rennosti oma itsensä. Paras tapa hoitaa tiimihenkeä on letkeä kisailu yhteisen tavoitteen puolesta. Samalla koette jotain uutta ja ainutlaatuista olympiatason radalla. Vapauta siis tiimisi Zoomin äärestä ZOOLYMPICSiin!

PALKITSE LAUMASI MAAILMANLUOKAN MAKUMATKALLA

Tie tiimin sydämeen käy vatsan kautta. Päivä huipentuu maailmanluokan makumatkaan tiimin kesken ZOOLYMPICSin kisakylän upeissa puitteissa. Ravitse tiimihenkeä tasokkaalla menulla, yhdessä!

AIKATAULU

Valitse joukkueellesi sopiva kisälähtö huhti-kesäkuussa 2022. Yhteen lähtöön mahtuu kymmenen joukkuetta.

JOUKKUEET

ZOOLYMPICSiin ovat tervetulleita kaikki yritykset ja yhteisöt. Voit ilmoittaa kisaan yhden tai useamman joukkueen. Yhdessä joukkueessasi kilpailee 3-8 joukkueenjäsentä. Joukkueessasi voi kilpailla kuka tahansa ilmoittamasi henkilö, työntekijä, asiakas tai vaikkapa kumppani.

Joukkueet kilpailevat siitä, kuka suoriutuu parhaiten Korkeasaaren kisaradasta, haastaa mukaan eniten muita joukkueita, kenellä on paras joukkuehenki ennen kilpailua ja kilpailun aikana sekä kuka kerää eniten varoja valitsemalleen Korkeasaaren suojelukohteelle.

OSALLISTUMISMAKSU

ZOOLYMPICSin osallistumismaksu on 2300 €/joukkue + alv. 24 %.

100 euroa joukkuemaksusta menee valitsemallesi Korkeasaaren suojelukohteelle. Valitse yrityksesi suojelukohteeksi Amur-hanke, Lumileopardien suojelu tai Korkeasaaren Villieläinsairaala. Lue lisää hankkeista tästä alta.

KISAPÄIVÄ

Joukkueesi kisapäivä Korkeasaaressa käynnistyy makupaloilla ja lämpimällä juomalla. Sitten lähdette seikkailemaan ympäri Korkeasaaren sijaitseville kisapisteille, jotka testaavat joukkueenne viisautta, voimaa ja taitoja. Jälkipelit aloitetaan neljän mantereen alkupaloilla. Pääruoaksi on luvassa herkkuja Lapista. Jälkiruokana nautitaan makuelämys Etelä-Amerikasta.

KORKEASAAREN SUOJELUKOHTEET

Jokainen joukkueita ilmoittava yritys/yhteisö valitsee yhden Korkeasaaren suojelukohteista, jonka varainkeruuta osallistumiselle ZOOLYMPICSiin vauhdittaa. Varoja kerätään luonnonvaraisten amurintiikereiden, amurinleopardien ja lumileopardien suojeluun niiden elinalueilla sekä Korkeasaaren Villieläinsairaalan toiminnan tueksi. Valitse joukkueellesi suojelukohde!

 

AMUR-HANKE AMURINTIIKEREIDEN JA AMURINLEOPARDIEN SUOJELEMISEKSI

Amurinleopardeja elää luonnossa vain noin 100, amurintiikereitä reilu 500. Molempien määrä luonnossa on kasvanut suojelun ansiosta, mutta molemmat ovat edelleen vaarassa kuolla sukupuuttoon elinalueiden hävittämisen, petovainon, saaliseläinten vähentymisen ja salametsästyksen vuoksi. Korkeasaaren AMUR-hanke ponnistelee uhanalaisten Amurin kissapetojen pelastamiseksi. Korkeasaaressa kerätyt varat lahjoitetaan WildCats Conservation Alliancelle, joka tekee kenttätyötä lajien suojelemiseksi niiden elinalueilla luonnossa. Korkeasaaren amurintiikerit ja amurinleopardit kuuluvat eläintarhojen suojeluohjelmaan, jonka tavoitteena on lajien säilyminen.

LUMILEOPARDIEN SUOJELU

Lumileopardeja arvellaan elävän luonnossa 4000-6600. Niiden määrä luonnossa vähenee ja laji luokitellaan uhanalaisuudeltaan vaarantuneeksi. Korkeasaaren lumileopardi kuuluu eläintarhojen suojeluohjelmaan, jonka tavoitteena on kasvattaa ja pitää yllä elinvoimaista tarhakantaa lajin säilymisen turvaamiseksi. Korkeasaari on mukana myös luonnossa elävien lumileopardien suojelussa. Eläintarhassa kerätyt varat lahjoitetaan Snow Leopard Trustille, ja niitä on käytetty mm. gps-pannoitukseen ja tutkimukseen, jolla on selvitetty taudinaiheuttajia luonnonvaraisten lumileopardien populaatiossa.

KORKEASAAREN VILLIELÄINSAIRAALA

Korkeasaaren Villieläinsairaala on Suomen suurin luonnonvaraisten eläinten hoitola, jonne tuodaan vuosittain yli 1000 loukkaantunutta tai orpoa eläintä. Villieläinsairaalan toiminta perustuu eläinsuojelulakiin, jonka mukaan apua tarvitsevaa eläintä on autettava ja hoidon aloittamisen lähtökohtana on oltava aina terveen, hyväkuntoisen eläimen palauttaminen luontoon. Suuri osa hoitoon tuoduista eläimistä on niin huonossa kunnossa, ettei paluusta luontoon ole toivoa, mutta noin 40 % eläimistä toipuu. Villieläinsairaalassa tehdään tutkimus- ja opetustyötä yhdessä mm. Helsingin yliopiston kanssa ja Villieläinsairaala kouluttaa yhdessä WWF:n ja Pelastuslaitoksen kanssa vapaaehtoisia öljyntorjuntatyöhön. Suomen eläinsuojeluyhdistysten liitto myönsi Villieläinsairaalalle vuonna 2017 Vuoden Eläinsuojeluteko -palkinnon.

LÄHDE KUMPPANIKSI ZOOLYMPICSIIN

Haemme suojelukumppaneiksi vastuullisia yrityksiä, jotka haluavat tukea lajien suojelua ja edistää samalla työhyvinvointia.  Varaa aika keskusteluun!

KISALÄHETYKSET

Kuten kaikissa suurkisoissa myös ZOOLYMPICSissä on omat kisalähetyksensä. Varainkeruuta vauhdittavat ja tunnelmaa nostattavat TV:n urheilulähetyksistä tutut reportterit Inka Henelius ja Niki Juusela.

 

Kisalähetyksessä tutustutaan Korkeasaaren Villieläinsairaalan toimintaan. Haastattelussa Korkeasaaren eläintarhan kuraattori Ville Vepsäläinen.

Kisalähetyksessä tutustutaan lumileopardien suojeluun. Haastattelussa Korkeasaaren eläintarhan kuraattori Hanna-Maija Lahtinen.

Kisalähetyksessä tutustutaan amurintiikereiden ja -leopardien suojelu. Haastattelussa Korkeasaaren eläintenhoidon ja suojelun johtaja Nina Trontti

Kisalähetyksessä ZOOLYMPICSin reportterit Inka Henelius ja Niki Juusela vertailevat ihmisten ja eläinten ennätyksiä suoraan kisamestoilta Korkeasaaresta. 

SÄHKÖSANOMAT

JULKKISTEN TIETOVISAILU

Missä lumileopardin voi nähdä luonnossa? Kuinka pitkä amurintiikeri on? Milloin mongolianvillihevonen kuoli luonnossa sukupuuttoon? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saamme vastauksen julkkiksilta. Mutta onko vastaus oikea? Katso miten he suoriutuvat ja kenet he haastavat mukaan ZOOLYMPICS-yrityskisaan.

HAASTOT

Sami Kuusela > Wolt Samae Koskinen > HOK-Elanto | Niki Juusela > MTV3  
| Jone Nikula > Sanoma | Inka Henelius > Espoon Keittiömaailma  

KISAORGANISAATIO

Korkeasaaressa ensimmäistä kertaa touko-kesäkuussa 2022 toteutettava ZOOLYMPICS on Korkeasaaren eläintarhan, Korkeasaaren ravintoloiden ja HAPPYMOORin yhteistuotanto, jonka vastaavana tuottajana toimii HAPPYMOOR. Se on yrityksille suunnattu kokemusformaatti, joka haastaa yritykset ja yhteisöt keräämään varoja Korkeasaaren eläintarhan AMUR-hankkeeseen, lumileopardin suojeluun sekä Villieläinsairaalan toimintaan.

Nyt on patoutunut tarve turvallisiin, fyysisiin kohtaamisiin asiakkaiden ja henkilöstön kanssa, ja sitä ZOOLYMPICS juuri tarjoaa. Samalla kilpailuun joukkueita kutsuttaville yrityksille ja yhteisöille avautuu
mahdollisuus viestiä omasta vastuullisuudestaan

Jannika Joutsenniemi
vastaava tuottaja
HAPPYMOOR

Korkeasaari osallistuu eläinlajien suojeluun niiden elinalueilla osana eläintarhojen ja suojelujärjestöjen verkostoa. Haluamme innostaa myös asiakkaitamme toimimaan luonnon hyväksi. HAPPYMOORin kanssa ideoitu ZOOLYMPICS on uudenlainen ja hauska tapa saada yritykset mukaan lajiensuojeluun.

Susanna Silvonen
markkinointijohtaja
Korkeasaaren eläintarha

Korkeasaaren eläintarhan säätiö sr on yleishyödyllinen yhteisö, jonka tehtävä on lajien ja luonnon monimuotoisuuden suojelu. Korkeasaari on osallistunut kansainvälisiin suojeluprojekteihin jo 1920-luvusta lähtien, lajiensuojelua luonnossa tukevaa varainkeruuta Korkeasaaressa on tehty 1990-luvulta alkaen.

HAPPYMOOR rakentaa yrittäjävetoista yhteistekemisen alustaa ja yritysekosysteemiä HAPPYMOOR HARBOURia, jossa yritykset, yhteisöt ja kaupungit jakavat tekemistä ja resursseja kestävämmän liiketoiminnan ja merkityksellisempien asiakasreittien luomiseksi.

Yli toistakymmentä vuotta ravintola-alan yrittäjinä toimineet Carita Antell ja Markku Peltola-Antell perustivat vuonna 2002 Marcante Oy:n. Ravintolaperheeseen kuuluvat Aino, Korkeasaaren Ravintolat sekä Bistro K.

 

OTA YHTEYTTÄ

Jannika Joutsenniemi
Executive Producer
+358 40 7003202
jannika.joutsenniemi@happymoor.com

Jere Suksi
Myynti
0505448416
jere.suksi@happymoor.com

 

#HAPPYMOORZOO

Joukkueiden kisasijoittumiseen vaikuttaa myös joukkuehenki, jota mitataan sillä kuinka paljon ne haastavat yrityksiä mukaan  ja miten aktiivisesti nostattavat kisatunnelmiaan ja valitsemansa Korkeasaaren suojelukohteen varainkeruuta sosiaalisessa mediassa. Joukkueiden ja kannattajien kisatunnelmia seuraamme hastagilla #happymoorzoo