Kalojen perhesuhteet sea life

HAPPYMOOR Harbour kokoaa B2C-yritykset, asukkaat ja kaupungit rakentamaan yhdessä viihtyisämpiä kaupunkeja ja kestävämpää liiketoimintaa. Ideana on laajentaa yksittäisten toimijoiden tuottamat lyhyet pistetapahtumat koko kaupungin tai kaupunginosan laajuisiksi, yhdessä tuotetuiksi kokemusformaateiksi.

Kokemusformaatit kutsuvat asukkaita ja vieraita viihtymään ja kuluttamaan kaupungin tarjontaa enemmän, uudestaan ja useammin. Kokemusformaatit ovat tiettyyn käyttökontekstiin kuten perheille, pareille, yksinään liikenteessä oleville tai erilaisille ryhmille rajattuna ajankohtana tarjottavia kokonaisuuksia. Ne yhdistävät paikallisten yritysten ja yhteisöjen markkinoinnin, palvelut ja palveluympäristön yhtenäiseksi tarinalliseksi kokonaisuudeksi. Kokemusformaateissa hyödynnetään paikallisia tarinallisia teemoja, taidetta, kulttuuria ja osallistuvien yritysten ja yhteisöjen omintakeista tarjontaa.

Romanttinen kokemusformaatti voisi valitulle teemalla houkutella pariskuntia viettämään aikaa yhdessä vaikkapa tammikuun tiistaista torstaihin. Asiakas valitsee reittinsä varrelle mieleisensä kulttuurin, liikunnan, syömisen, yöpymisen jne. kokemukset yritysten ja yhteisöjen yhteiskehittämästä tarjonnasta.

Mitä kokemusformaattituotannossa mukanaolevan yrityksen tai yhteisön tarjoamat kokemukset osana kokemusformaattia voisivat olla? HAPPYMOOR Harbourin laivastoon kuuluvan SEA LIFE Helsingin on tähän listannut ajatuksia siitä, miten pariskunta voisi kokea yhdessä merkityksellisiä kokemuksia Merimaailmassa teemalla “kalojen parisuhteet ja perhe-elämä”. Teemaan syvennytään erikoisiltamissa oppaan johdolla, mm. Tutustumalla tarkemmin tiettyjen kalojen perhe-elämään, kuten haiden perheenlisäys! Miten hait lisääntyvät? Onnistuuko se akvaario-oloissa? Kokemusta täydentää kurkistus takatiloihin ja mahdollisuus ruokkia kaloja.

Tuotannossa yhteiskehitetyissä kokemuksissa akvaariovierailua voi täydentää myös toisen Sataman aluksen tuottama lisäarvokokemus. SEA LIFEsta matka jatkuu kokemusformaatin alta valitulle romanttiselle illalliselle ja täydentyy kahdenkeskisenä laatuaikana kaupungin hotellissa.

Yhteistekemisen tuotannossa mukana olevat yritykset ja yhteisöt jakavat tekemisen ja resurssit tuotekehityksestä tuotantoon. Tavoitteena on synnyttää uusia tulovirtoja, täyttää hiljaisia hetkiä, kasvattaa keskiostosta, tuoda lisää asiakkaita ja/tai uusintakäyntejä.

Haluatko liittyä laivastoomme! Hyödynnä kesäetumme ja ilmoittaudu yhteiseen tapaamiseen Cirkossa 20.8. ja kuulet lisää lisää yritysten ja yhteisöjen yhteistekemisestä.

Lue lisää Satamasta!