Usein kysytyt kysymykset

Table of Contents

Kenelle HAPPYMOOR Sataman palvelut on tarkoitettu?

Palvelemme yrityksiä, yhteisöjä ja kaupunkeja, jotka rakentavat palveluillaan ja tuotteillaan kuluttajille parempia kokemuksia ja asiakasreittejä.

Kuka tuottaa HAPPYMOORin tarjoamat palvelut?

HAPPYMOOR palvelut tuottaa HAPPYMOOR Miehistö. HAPPYMOOR Miehistö huolehtii HAPPYMOOR Sataman toiminnasta ja viihtyvyydestä tarjoamalla satamaan saapuville aluksille eli yrityksille ja kaupunkien laitureille niiden tarvitsemia palveluita ja fasilitoi satamassa kuhisevaa yhteistyötä. HAPPYMOOR Miehistö on yrittäjistä koostuva, jakamiseen perustuva osaajayhteisö, joka yhteiskehittää ja tuotteistaa käyttäjälähtöisiä palveluformaatteja, tekee omia tuotantoja ja toimeksiantoja sekä tuottaa palvelut uudella tavalla yhdessä. Miehistön jäsenemme ovat kokeneita brändäyksen, markkinoinnin, palvelumuotoilun, myynnin, palvelutuotannon, asiakaskuuntelun, talouden, johtamisen, hyvinvoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen ammattilaisia. Toimialakokemusta meillä on mm. matkailun, viihteen, retailin, ICT:n, opetuksen, tutkimuksen ja teollisuuden eri aloilta. Olemme työskennelleet kaikenkokoisten organisaatioiden kanssa startupeista, pienistä ja keskisuurista stayupeista isoihin yrityksiin, julkiseen ja kolmanteen sektoriin. Haluamme yhdistää tämän kokemuksen ja osaamisen luodaksemme yhdessä happymoor movementia. HAPPYMOOR on Mobedig Oy:n (2672055-9) palvelu ja vastaamme sopimuskumppaninasi HAPPYMOOR Miehistön tuottamista palveluista HAPPYMOOR Alussopimuksen mukaisesti.

Mikä on HAPPYMOOR Alussopimus?

Kun yritys tai yhteisö rekisteröityy HAPPYMOOR Sataman käyttäjäksi organisaationa, tulee hänen hyväksyä HAPPYMOOR Alussopimus. Se määrittää organisaation HAPPYMOOR Sataman palvelunalustan ja palveluiden käyttöä koskevat sopimusehdot. Yrityksen ja yhteisön tulee olla rekisteröityneitä aluksena, ennen kuin sen työntekijät voivat rekisteröityä seilorina käyttäjäksi.

Miten aluksen perämiehenä ja seilorina toimiminen eroaa?

Aluksen perämies ohjaa alustanne eli yrityksenne tai yhteisön toimintaa HAPPYMOOR Satamassa niin kutsuttuna pääkäyttäjänä. Voit aluksena verkostoitua ja hyväksyä verkostoitumispyyntöjä, muuttaa ja/tai lopettaa tilaustanne, kutsua seiloreita eli työntekijöitäsi aluksenne kannelle eli profiiliin, muokata aluksenne tietoja, sekä tehdä ostoksia organisaationa HAPPYMOOR Telakalla, Komentosilllalla, Messissä ja Matkustamossa. Perämiehellä ei aluksen ohjaajana ole omaa profiilisivua, toisin kuin seilorina. Mikäli olet aluksen perämies ja haluat tehdä oman henkilökohtaisen profiilin, voit rekisterötyä seilorina ja käyttää siinä samaa sähköpostiosoitetta kirjautumissähköpostia – käyttäjätunnus tulee kuitenkin on eri – toisessa on yrityksen nimi, toisessa sukunimietunimi. Seilorit ovat HAPPYMOOR Satamaan rekisteröityneiden alusten eli yritysten tai yhteisöjen työntekijöitä, jotka kiinnittyvät oman aluksensa kannelle. Satamassa kaikki toimivat ensisijaisesti oman aluksensa edustajina eli ko. alusten seiloreina. Olit sitten kirjautuneena perämiehenä tai seilorina, kaikki julkaisusi näkyvät niin, että viestin vasemmassa kulmassa on aluksen profiilikuva (logo) ja oikeassa reunassa perämiehen/seilorin oma profiilikuva (kasvokuva). Aluksen perämies kutsuu työntekijät rekisteröitymään Seilori-käyttäjinä. Seilori-käyttäjän tulee hyväksyä HAPPYMOOR Sataman käytön säännöt ja ehdot sekä tietosuojaperiaatteet.

Mitä palveluita HAPPYMOOR Satama tarjoaa?

HAPPYMOOR Satama koostuu erilaisista lokaatioista: HAPPYMOOR Laitureiden alta löydät kaupunkien laiturit, Satamaan rekisteröityneet alukset, seilorit, ajankohtaiset asiat ja keskustelun sekä Sataman julkiset ja suljetut seilit eli projektit. HAPPYMOOR Satamassa hyödynnät aluksesi tarpeiden mukaan joko yrityskohtaisia tai muiden alusten kanssa jaettuja HAPPYMOOR työkaluja, joilla luot onnellisempaa liiketoimintaa, alusten työntekijöitä ja omistajia. Voit tehdä ostoksia vasta kirjautuneena HAPPYMOOR Sataman aluksen perämiehenä. Löydät työkaluja neljästä lokaatiosta eli HAPPYMOOR Telakalta, Komentosillalta, Messistä ja Matkustamosta, tarpeesi mukaan. Tutustut työkaluihin niiden omilla sivuilla, joista pääset myös lisäämään ne omaan työkalupakkiisi. Löydät kaikki potentiaaliset ostoksesi oikeassa yläkulmassa olevan pinkin työkalupakki-kuvakkeen takaa ja vahvistat ostokset maksamalla ne.

Kuka voi nähdä minun tietoni palvelussa?

HAPPYMOOR Sataman toiminta perustuu avoimmuuteen, yhteisöllisyyteen ja jakamiseen. Kaikki yritykset ja yhteisöt toimivat HAPPYMOOR Satamassa omilla nimillään sekä profiileillaan. Näiden työntekijät toimivat HAPPYMOOS Satamassa aina yrityksensä/yhteisönsä seiloreina. Kaikki nk. julkiset tietosi näkyvät niille, jotka ovat rekisteröityneet HAPPYMOOR Satamaan. Aluskohtaiset työkalutilauksesi (ei jaetut työkalut) eivät näyt muille aluksille tai näiden seiloreille. Suljettujen seilien eli projektien ikonit, nimikkeet ja käyttäjät näkyvät, mutta itse sisältö näkyy vain ryhmään hyväksytyille käyttäjille. Salaiset (esim. yrityskohtaiset) seilit eli projektisivut näkyvät vain tälle seilille osastuville organisaatioille ja näiden kutsutuille seiloreille. Huomaathan kunnioittaa yhteisön sääntöjä.

Onko alustalla mobiiliversio vai toimiiko se vain verkossa olevan tietokoneen kautta?

HAPPYMOOR Satama on betatestausvaiheessa, joten se toimii parhaiten verkossa tietokoneen kautta. Kehitämme palvelua jatkuvasti ja toivommekin Satamaan liittyneet aluksien käyttäjien antavan aktiivisesti palautetta. HAPPYMOOR Satama toimii verkon lisäksi fyysisessä ympäristössä niissä kaupungeissa, joissa on oma HAPPYMOOR Laituri.

Miten päätän organisaatomme tilauksen ja poistan tietomme palvelusta?

Lopetat HAPPYMOOR Sataman tilauksen organisaationa aluksesi profiilisivun asetuksista. Tilauksen voi päättää vain aluksen perämies-käyttäjä. Tilauksesi päättyy kuluvan tilausjakson päättyessä. Esimerkiksi jos olet aloittanut käytön 15. huhtikuuta ja käyt peruuttamassa tilauksesi 10. kesäkuuta, päättyy tilauksesi 14. Kesäkuuta, pl. Tilanne, jossa sinulla on kesken työkaluun liittyvä projekti, jolloin se päättyy tämän toimeksiannon valmistuttua. Huomaathan, että lopettamalla tilauksesi, kaikki organisaatiosi ja sen Seilori-käyttäjien sisältö poistetaan käytöstä, eikä sitä voi enää palauttaa, mikäli palaisitte HAPPYMOOR Sataman käyttäjäksi organisaationa ja yksittäisinä käyttäjinä.

Miten poistan henkilökohtaiset tietoni yksittäisenä Seilori-käyttäjänä palvelusta?

Poistat oman henkiökohtaisen seilori-profiilisi oman profiilisi asetuksista.

Mistä saan apua ja neuvontaa, jos en tiedä miten toimin?

Ota meihin rohkeasti yhteyttä friends@happymoor.com.