ZOOATHLON

Vuoden jännittävin tiimikisa ZOOATHLON käydään Korkeasaaressa 2.5.-17.6. Nosta tiimihenki korkeuksiin huippuluokan kisareitillä, jossa pakopelin jännitys kohtaa seikkailuradan hauskuuden. Selvitä, onko tiimisi vahva tiikeri, nopea kulaani vai viisas korppi. Päivä huipentuu maailmanluokan makumatkaan upeassa kisakylässä. Kisa käydään kahdeksan hengen tiimeillä ja kisalähtöjä on kaksi päivässä. Suojele tiimihenki uhanalaisesta elinvoimaiseksi ZOOATHLONissa – varmista kisapaikkasi nyt!

ajankohta

ZOOATHLONiin ovat tervetulleita kaikki yritykset ja yhteisöt yhdellä tai useammalla joukkueella. Lähtöjä on 2.5.-17.6.2022 arkipäivinä 1-2 per päivä, valitse teille sopiva päivä tarjolla olevista kisalähdöistä. Yhteen lähtöön mahtuu enintään 8 joukkuetta. Joukkueen minimikoko on 4 henkilöä ja maksimikoko 8 henkilöä. Varaa paikkasi nyt!

KISAPAKETTI

ZOOATHLON -kisapaketti
4-8 hengelle

KISASÄÄNNÖT

ZOOATHLON on leikkimielinen, yritysten välinen haastekilpailu lajiensuojelusta puolesta.

Joukkueet kilpailevat siitä, kuka suoriutuu parhaiten Korkeasaaren kisaradasta, haastaa mukaan eniten muita joukkueita, kenellä on paras joukkuehenki ennen kilpailua ja kilpailun aikana sekä kuka kerää eniten varoja valitsemalleen Korkeasaaren suojelukohteelle.

Joukkueen virallisena sponsori toimii organisaatio, joka joukkueen on ilmoittautunut.  Joukkueesi jäsenet voivat olla työntekijöitäsi, asiakkaitasi, kumppaneitasi tai muita nimissäsi kisaavia henkilöitä. Yksi joukkue saa osallistua Korkeasaaressa yhteen lähtöön. Yhdessä joukkueessa tulee olla vähintään 4 jäsentä ja enintään 8 jäsentä.

Joukkueet eivät ole vakuutettuja kisaorganisaation puolesta. Joukkueen jäsenten mahdollisesta vakuuttamista vastaa joukkueen ilmoittava organisaatio. Vaikka kilpailu Korkeasaaressa tapahtuu ulkona, jokaisella kisapisteellä tulee käyttää käsidesiä ja joukkueen jäseniltä voidaan edellyttää maskin käyttöä.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

MAKUMATKA

 

ZOOATHLONissa hellitään makunystyröitä. Maailmanluokan makumatka sisältää neljä ruokalajia, joista ensimmäinen nautitaaan, kun kisapäivä käynnistyy lämmittelyllä eurooppalaiseen tapaan. Saksanhirven sarvissa pohjolaan saapunut Brie-juusto bretseli on täytetty latva-artisokalla, pestolla ja aurinkokuivatuilla tomaateilla. Luontotunnelman täydentää retkikupeissa tarjoiltava sitruunainen raparperijuoma.

Menusta on kolme versiota, ensimmäisessä on lihaa, toinen on kala-kasvissyöjille ja kolmas vegaaneille. Tsekkaa menu!

 

SUOJELUKOHTEET

Jokainen joukkueita ilmoittava yritys/yhteisö valitsee yhden Korkeasaaren suojelukohteista, jonka varainkeruuta osallistuminen ZOOATHLONiin vauhdittaa. Valitse yksi seuraavista Korkeasaaren suojelukohteista:

1. AMUR-hanke amurintiikereiden ja -leopardien suojelemiseksi
Amurinleopardeja elää luonnossa vain noin 100, amurintiikereitä reilu 500. Molempien määrä luonnossa on kasvanut suojelun ansiosta, mutta molemmat ovat edelleen vaarassa kuolla sukupuuttoon elinalueiden hävittämisen, petovainon, saaliseläinten vähentymisen ja salametsästyksen vuoksi. Korkeasaaren AMUR-hanke ponnistelee uhanalaisten Amurin kissapetojen pelastamiseksi. Korkeasaaressa kerätyt varat lahjoitetaan WildCats Conservation Alliancelle, joka tekee kenttätyötä lajien suojelemiseksi niiden elinalueilla luonnossa. Korkeasaaren amurintiikerit ja amurinleopardit kuuluvat eläintarhojen suojeluohjelmaan, jonka tavoitteena on lajien säilyminen. Lue lisää!

2. Lumileopardien suojelu 
Lumileopardeja arvellaan elävän luonnossa 4000-6600. Niiden määrä luonnossa vähenee ja laji luokitellaan uhanalaisuudeltaan vaarantuneeksi. Korkeasaaren lumileopardi kuuluu eläintarhojen suojeluohjelmaan, jonka tavoitteena on kasvattaa ja pitää yllä elinvoimaista tarhakantaa lajin säilymisen turvaamiseksi. Korkeasaari on mukana myös luonnossa elävien lumileopardien suojelussa. Eläintarhassa kerätyt varat lahjoitetaan Snow Leopard Trustille, ja niitä on käytetty mm. gps-pannoitukseen ja tutkimukseen, jolla on selvitetty taudinaiheuttajia luonnonvaraisten lumileopardien populaatiossa. Lue lisää!

3. Korkeasaaren Villieläinsairaala 
Korkeasaaren Villieläinsairaala on Suomen suurin luonnonvaraisten eläinten hoitola, jonne tuodaan vuosittain yli 1000 loukkaantunutta tai orpoa eläintä. Villieläinsairaalan toiminta perustuu eläinsuojelulakiin, jonka mukaan apua tarvitsevaa eläintä on autettava ja hoidon aloittamisen lähtökohtana on oltava aina terveen, hyväkuntoisen eläimen palauttaminen luontoon. Suuri osa hoitoon tuoduista eläimistä on niin huonossa kunnossa, ettei paluusta luontoon ole toivoa, mutta noin 40 % eläimistä toipuu. Villieläinsairaalassa tehdään tutkimus- ja opetustyötä yhdessä mm. Helsingin yliopiston kanssa ja Villieläinsairaala kouluttaa yhdessä WWF:n ja Pelastuslaitoksen kanssa vapaaehtoisia öljyntorjuntatyöhön. Suomen eläinsuojeluyhdistysten liitto myönsi Villieläinsairaalalle vuonna 2017 Vuoden Eläinsuojeluteko -palkinnon.
Lue lisää!

KISALÄHDÖT

ZOOATHLONin Korkeasaaresta lähtevät kisalähdöt toteutetaan arkipäivinä touko-kesäkuussa 2022 Päivittäisiä kisalähtöjä on maks. 2, joihin mahtuu maks. 8 joukkuetta/kisalähtö.

Valitse joukkueellesi sopiva kisalähtö tällä hetkellä avoimena olevista kisapaikoista:

Lähdöt 2.5.-17.6.2022

Lähdöt löydät tuotteen kalenterista oston yhteydessä. Aamupäivä ja iltapäivälähtöjen ajankohta vaihtelevat päivästä riippuen – tarkista kalenterista päivittäiset aikataulut.

Lähtö järjestetään, jos kisalähtöön on ilmoittautunut vähintään kolme joukkuetta.

OSALLISTUMISMAKSU

Tiimin osallistumismaksu ZOOATHLONiin vaihtelee – tarkista hinta kalenterista. Tiimin osallistumismaksu sisältää maksimissaan kahdeksan joukkueenjäsentä. Joukkuemaksu kerryttää keräämäänne suojelupottia valitsemallenne Korkeasaaren suojelukohteelle 100 eurolla.

Hintoihin lisätään alv. 24 %.

Voit maksaa joukkuemaksun joko maksukortilla tai laskulla. Laskutus tapahtuu maksuehdolla 14 pv netto. Huom! Lasku tulee kuitenkin olla maksettu ennen joukkueen kisalähtöä.

Muutokset ja muut ehdot
Mikäli asiakkaan vahvistettu tilaus siirretään toiseen ajankohtaan, peritään muutoksesta 50 euron arvoinen muutosmaksu. Muutos voidaan tehdä vain jos saatavuutta löytyy.  Muutokset tulee tehdä viimeistään 8 arkipäivää ennen kisapäivää, Jos haluat siirtää ajankohtaa, ota yhteyttä HAPPYMOOR HARBOUERin Miehistöön osoitteessa friends@happymoor.com. Joukkueenjäsenten ruokarajoitteet tulee ilmoittaa vähintään 2 viikkoa ennen omaa lähtöä.

Varausta ei voi siirtää kolmannelle osapuolelle ilman HAPPYMOORin hyväksymistä. Varaus astuu voimaan, kun tilaaja tekee tilauksen. Tilattua tuotetta ei voi peruuttaa. Muut ehdot määräytyvät HAPPYMOOR HARBOUR -alustan käyttöehtojen mukaisesti.

Hintoihin lisätään alv. 24 %. Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

KISAN ETENEMINEN

POIJU 1 ILMOITTAUDU
Valitse päivä ja joukkuemäärä ja täytä muut pyydetyt tiedot ja maksa osallistumismaksu(t). Lisäjoukkueita voit ilmoittaa mukaan ZOOATHLONiin niin kauan kuin vapaita kisalähtöjä on tarjolla. Tilauksen jälkeen saat 2 viikon sisällä ohjeet sähköpostiin tulla rekisteröitymään yhteistekemisen alustaan ja yritysekosysteemiin HAPPYMOOR HARBOURiin (Satama).

POIJU 2 REKISTERÖIDY
Rekisteröitymisen yhteydessä rakennatte oman aluksenne Satamaan: lisäätte yrityksen virtuaaliselle alukselle logon ja määritätte, kuka alustanne Satamassa ohjaa. Kutsutte joukkueen jäsenet nyt tai myöhemmin aluksellenne.

POIJU 3 HAASTA
Haasta yritysasiakkaasi ja sidosryhmäsi kisaan mukaan!

POIJU 4 SEURAA
Seuraat kisan etenemistä ZOOATHLONin omalla kisasivulla. Sieltä löydät myös kaikki kisalähetykset sekä linkit eri somekanaviin.

POIJU 5 KISAA
Kisaa Korkeasaaressa valitsemassasi kisalähdössä ja kerää maksimipistemäärä!

POIJU 6 VOITA
ZOOATHLON on yritysten välinen leikkimielinen kilpailu – tärkeintä on pitää hauskaa, samalla keräten varoja hyvän asian puolesta. Vaikka kaikki voittavat, niin kuten kilpailuissa yleensä, myös näissä kisoissa palkitaan parhaat joukkueet. Voittajat julkaistaan kesäkuussa 2022.

TURVALLISUUS

Koronaturvallisuuden maksimoimiseksi joukkueessa saa olla korkeintaan kahdeksan jäsentä. Koko ZOOATHLON-päivä vietetään ulkona. Myös herkullinen eläimellinen menu nautitaan ulkona katoksen alla tai voimassa olevien koronarajoitusten mukaan ravintolassa. Jokaisen joukkueen mukana kulkee kisäopas joka huolehtii turvallisen kisapäivän toteutumisesta. Huomaathan, että joukkueesi ei ole vakuutettu ZOOATHLONin kisaorganisaation puolesta.

ZOOATHLON

Vietä hauska seikkailupäivä henkilöstösi tai asiakkaittesi kanssa Korkeasaaressa, tue samalla lajiensuojelua ja haasta sidosryhmäsi mukaan uhanalaisten lajien hyväksi.

Alk. 2 300  + alv. 24%

Share

Liitännäiset

Valitse suojelukohde:

Valitse joukkueenjäsenten menut: