Stopoverguide.fi -palvelu tuo vantaalaiset elämykset ja palvelut matkailijoiden saavutettavaksi lyhyelläkin vierailulla. Palvelu esittelee stopover-matkailijalle tarjonnan houkuttelevasti ja tämän käytettävissä olevan ajan mukaan.

ALUS
Vantaan kaupunki

SEILI
Matkailupalveluiden tuotteistaminen palvelukortteihin Stopoverguide.fi -kokeilussa

KESTO
05/2019

Video: Vantaan kaupunki

Stopoverguide.fi -palvelu tarjoaa Helsinki-Vantaalle saapuville matkailijoille elämyksiä ja palveluja aika- ja saavutettavuusperusteisesti. Se on osa Perille asti -hanketta, jossa haetaan ja kokeillaan 2018-2019 markkinalähtöisiä älykkäitä liikkumisratkaisuja matkailijoiden, asukkaiden ja työssäkäyvien käyttöön.

Stopover Guide -palvelun kokeilu laajentaa tietoisuutta vantaalaisista nähtävyyksistä ja palveluista sekä sujuvoitetaan stopover-matkailijoiden pääsyä kohteisiin. Palvelun tavoitteena on edesauttaa sujuvaa ja joustavaa siirtymistä niin lentokentältä kuin Vantaalla sijaitsevilta hotelleilta keskeisiin matkailukohteisiin kuten ostos-, viihde-, kulttuuri- ja luontoelämyksiin sekä huomioimaan sujuva liikkuminen näiden kohteiden välillä osoittaen kohteiden ajallinen läheisyys.

Osana kokeilua, HAPPYMOOR Miehistö tuotteisti kokeiluun osallistuvien yritysten palvelut ja tuotteet englanninkielisiksi, asiakaslähtöisiksi ja myyntihenkisiksi palvelukorteiksi Stopoverguide.fi -verkkopalveluun sekä palvelusta kertovaan esitteeseen. Projekti sisälsi sisältötuotannon koordinoinnin avaimet käteen -periaatteella.

HAPPYMOOR Miehistön kanssa työskentely sujui ammattimaisesti ja jouhevasti. Osallistuvilta yrityksiltä tuli positiivista palautetta. Lisäksi HAPPYMOOR reagoi nopeasti äkilliseen palvelutarpeeseen kuvankäsittelyssä.

Mira Rajalakso
Projektiasiantuntija | Perille Asti -hanke
Vantaan kaupungin elinkeinopalvelut

Teimme palvelukorteista kansainvälisiä matkailijoita houkuttelevia kokonaisuuksia. Tavoite oli kiteyttää jokaisen palvelun ainutlaatuinen asiakaslupaus niin, että matkailija löytää helposti itseään innostavan elämyksen ja lähtee vierailemaan kohteessa. Stopoverguide.fi lajittelee elämykset matkailijan käytettävissä olevan ajan mukaan, mikä myös tukee päätöstä lähteä vierailemaan kohteessa.

Vilma Gustafsson
Kokemusmuotoilija
HAPPYMOOR Crew

HAPPYMOOR CREW

Stopoverguide.fi tuotteistamisprojektin kokemusmuotoilijoina toimivat Jannika JoutsenniemiVilma Gustafsson ja Milla Kissaniitty.

Lisätiedot
Luotsi Jannika Joutsenniemi
040 7003202
jannika@happymoor.com

Stopoverguide.fi -kokeilu on osa Perille asti -hanketta, jossa haetaan ja kokeillaan 2018-2019 markkinalähtöisiä älykkäitä liikkumisratkaisuja matkailijoiden, asukkaiden ja työssäkäyvien käyttöön. Tavoitteena on helpottaa liikkumista ja parantaa kohteiden saavutettavuutta. Vantaan kaupunki on Perille Asti -hankkeen päätoteuttaja. Stopover Guide on Tietotemput Oy:n tuottama palvelu.

HAPPYMOOR rakentaa Satamaa, jossa yritykset ja kaupungit jakavat tekemistä, resursseja, osaamista ja kokemuksia luodakseen yksin ja yhdessä parempia asiakasreittejä, personoidumpia kokemuksia ja onnellisempia asiakkaita.