Konttivallankumousta tekevä Datalounges kirkasti brändiänsä tukemaan kasvua ja kansainvälistymistä.

ALUS
Datalounges Oy

SEILI
Uudet verkkosivut ja brändi-ilmeen kirkastus

KESTO
04-06/2020

Kontit ovat avainasemassa tulevaisuuden digitaalisissa palveluissa. Dataloungesin kokonaisvaltaisten konttipalvelujen avulla organisaatioiden IT palvelut voivat pysyä turvassa ja vaatimusten mukaisina vaarantamatta menestykseen tarvittavaa ketteryyttä.

Vuonna 2019 Dataloungesin sijoitti joukko pitkän linjan teknologia-alan ammattilaisia. Kansainvälisten kasvutavoitteiden tueksi yritys halusi kirkastaa brändiänsä ja valitsi tähän partneriksi Happymoorin.

Dataloungesin tavoitteena oli, että brändi tukee visuaalisesti uutta strategiaa ja ilmentää yrityksen high tech -palvelutarjontaa. Samalla rakennettiin uudet verkkosivut. Uudistuksen yhteydessä kävi ilmi, että kilpailijoilla oli hyvin samankaltaisia verkkosivuja ja IT-alalla tyypillinen muotokieli. Tätä ryhdyimme haastamaan ja päädyimmekin yhteisesti hyvin erilaiseen, mutta erottuvaan ja konttimaailmaan sopivaan värikkääseen brändimaailmaan.

Katso Dataloungesin verkkosivut!

 

Datalounges liiketoiminnan uudelleenbrändäys vastaamaan toivomaamme mielikuvaa onnistui erinomaisesti!

Kim Aaltonen
toimitusjohtaja
Datalounges Oy

Muotoilun keinoin Dataloungesin visuaalinen tarina jalkautettiin verkkosivuille vahvistamaan brändiä ja palveluja. Syntyi omintakeinen sekä värikäs Datalounges -konttien maailma, joka kumpusi uudesta logo designista.

Tiina Viitasaari
Experience Designer
HAPPYMOOR Crew

Datalounges liiketoiminnan uudelleenbrändäys vastaamaan toivomaamme mielikuvaa onnistui erinomaisesti!​

Kim Aaltonen
toimitusjohtaja
Datalounges Oy

ASIAKKAAN ÄÄNI

Tulin mukaan Datalounges Oy:n liiketoimintaan yhdessä kumppanieni kanssa vuoden 2019 lopussa. Digitalisaation tehdessä ohjelmistoista yhä keskeisempiä osia asiakkaidemmeliiketoimintaa, oli näihin tarpeisiin vastaamaan syntynyt kasvava pilvinatiivien IT -palveluiden maailma joka haki muotoaan. Näimme Dataloungesissa tilaisuuden kasvaa arvokkaaksi kumppaniksi näitä ketteriä ja ohjelmistovetoisia liiketoiminnan palveluja tarvitseville edelläkävijöille. Strategiatyön, markkinan tutkimisen ja tuotteistamisen jälkeen vuorossa oli näkyvyyden järjestäminen siten että se vastaisi tekemiämme valintoja ja takaisi löytymisen lisäksi vakuuttavan ilmeen.

Tutkimme tiukan aikataulumme puitteissa meille sopivimmat vaihtoehdot ja haastattelimme meille kiinnostavimmat kandidaatit. Happymoor erottui joukossa edukseen asenteellaan ja hyvillä ideoillaan– hinnan vielä sopiessa hankkeemme budjettiin olimme valmiit valitsemaan kumppaniksemme Happymoorin.

Datalounges liiketoiminnan uudelleenbrändäys vastaamaan toivomaamme mielikuvaa onnistui lopulta erinomaisesti! Uudet web-sivut, logot ja teemat kuvasivat hienosti toivomallamme tavalla uutta strategiaamme ja keräsivät sekä kiitosta että positiivista huomiota asiakaskunnassamme. Toteutettu muutos on viety läpi koko toimintaamme ja tehnyt Dataloungesin uudesta re-startup alusta totta niin työntekijöillemme kuin asiakkaillemme.

[logo-carousel id=datalounges-brandi]

HAPPYMOOR CREW

Dataloungesin seilin HAPPYMOOR Crew koostui  kokemusmuotoilijoista Robin Flykt, Vilma Gustafsson,  Jannika Joutsenniemi ja Tiina Viitasaari. Miehistön jäsenemme ovat oman erikoisosaamisen eksperttejä – brändäyksen, markkinoinnin, palvelumuotoilun ja liiketoiminnan kehittämisen ammattilaisia. Kokoamme aina kunkin asiakkaan tarpeisiin sopivan miehistön  osaajaverkostostamme. 

 

Kysy lisää
Jannika Joutsenniemi
040 7003202
jannika@happymoor.com

Datalounges Oy tarjoaa suurille ja keskisuurille yrityksille sekä julkisille toimijoille teknologiapalveluita ja -ratkaisuja. Vuonna 1998 perustetun Isletin liikevaihto oli 1,7 miljoonaa euroa vuonna 2017. Isletissä työskentelee vakituisesti 20 henkilöä sekä sen projekteissa lisäksi noin 30 yhteistyökonsulttia. Isletin toimistot sijaitsevat Helsingissä ja Unkarissa. Isletin asiakkaita ovat muun muassa TransmeriABBLumene ja Servica.

HAPPYMOOR on tarinallinen kokemusmuotoilu ja yhteistekemisen alustayhtiö, jonka intohimona on liikuttaa ihmisiä niin tunteen tasolla kuin palaavina asiakkaina. HAPPYMOOR Crew on luovan alan ja liiketoiminnan kehittämisen ammattilaisista koostuva osaajaverkosto. Dataloungesin brändikirkastus on HAPPYMOOR HARBOURin Telakkapalveluita.