Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HAPPYMOOR Turku Laiturin tapaaminen 23.9.2022

Share
Ilmainen

Tule kehittämään kanssamme uusia elämyksiä ja saa yrityksellesi lisämyyntiä

Seuraava HAPPYMOOR TURKU Laiturin yritystapaaminen tapaaminen on 23.9.2022. Tapaamisen aiheena on kaupunkiromantiikan kokemusformaatti, jonka kohderyhmänä ovat pariskunnat ja deittailijat. Tapaamisessa keskustellaan yritysten toiveista ja tarpeista ja ideoidaan paikallisia tarinallisia elementtejä. Tämän pohjalta HAPPYMOOR HARBOURin Miehistö rakentaa ehdotuksen yhteistuotannosta, johon ilmoittautuminen tapahtuu HAPPYMOOR HARBOURin Telakalla.


Tervetuloa kaikki HAPPYMOOR TURKU Laiturin alukset ja uudet yhteistekemisestä kiinnostuneet yritykset ja yhteisöt. Tilaisuuteen osallistuminen ei sido osallistumaan itse kokemusformaattituotantoon.

 

PAIKKA: TBC
AIKA: 23.9. klo 8.30-10.30
VIIMEINEN ILMOITTAUTUMISPÄIVÄ: 21.9.2022 klo 10

TERVETULOA

Lisätiedot:
Jannika Joutsenniemi
jannika@happymoor.com
mob: +358407003202

 

HAPPYMOOR HARBOUR on yrittäjävetoinen yhteistekemisen alusta ja yritysekoysteemi, jossa yritykset, yhteisöt ja kaupungit jakavat tekemistä, resursseja, osaamista ja kokemuksia luodakseen paikallisesti merkityksellisempiä asiakasreittejä, kestävämpiä kokemuksia sekä elinvoimaa yhdessä. Sataman toimintaa fasilitoi ja siihen arvoa tuottaa kasvava luovan alan ja liiketoiminnan kehittämisen yrittävistä ammattilaisista koostuva osaajayhteisö.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Tickets are not available as this tapahtuma has passed.

Ajankohta

23.9. klo 08:30 - 10:30

Lokaatio

Auki vielä
Turku, Suomi