0 kohdetta

Ostoskori on tyhjä.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HAPPYMOOR HOUR Helsinki 24.3.2020

Share
Ilmainen

TAPAHTUMA ON MUUTETTU ONLINEEN

Kiinnostaako tarjota asiakkaille parempia asiakasreittejä ja personoidumpia kokemuksia? Entä tuottaa arvoa, josta asiakkaat ovat valmiita maksamaan enemmän, uudestaan ja useammin? Tule yhteistekemään onnellisempaa Helsinkiä!

SEA LIFE Helsinki, Korkeasaari ja Happymoor kutsuvat palveluillaan ja tuotteillaan Helsingin viihtyvyyttä ihmisille lisäävät yritykset ja yhteisöt HAPPYMOOR Houriin tiistaina 24.3.2020 klo 17.30!

Yhteistekemisen alusta HAPPYMOOR Satama kokoaa yritykset, asukkaat ja kaupunkiorganisaatiot rakentamaan yhdessä viihtyisämpiä kaupunkeja ja kestävämpää liiketoimintaa. Ideana on laajentaa yksittäisten toimijoiden tuottamat lyhyet pistetapahtumat koko kaupungin tai kaupunginosan laajuisiksi, yhdessä tuotetuiksi kokemusformaateiksi. Kokemusformaatit kutsuvat kaupungin asukkaat viihtymään ja kuluttamaan oman lähialueensa tarjontaa enemmän. Vierailijoille kokemusformaatit tarjoavat syitä saapua ja viipyä pidempään.

Pilotoimme paikallisen yhteistekemisen mallin tämän vuoden aikana kolmessa kaupungissa. Vaikuta siihen, että pääsemme pilotoimaan sen Helsingissä!

Aika: 24.3.2020 klo 17.30-18.30
Paikka: Lähetämme linkin kaikille mukaan ilmoittautuneille. 

Ilmoittaudu 24.3. klo 16 mennessä!

Tervetuloa!

Lisätiedot
Jannika Joutsenniemi
+358 40 700 3202
jannika@happymoor.com

 

Ilmoittaudu tapahtumaan

Tickets are not available as this tapahtuma has passed.

Ajankohta

24.3. klo 17:30 - 18:30

Lokaatio

Osallistujat

Profiilikuva
Profiilikuva
Profiilikuva