LIITÄ YRITYKSESI MUKAAN ITÄMEREN PELASTUSALUKSIIN

Paula Norosen suositusta Supermarsu-kirjasarjasta on syntynyt jo elokuva, ja nyt siitä yhteistehdään kokemusformaatti. Supermarsu pelastaa Itämeren -kokemusformaatti tarinallistaa yritysten ja yhteisöjen palveluita ja tuotteita osaksi samaa tarinaa Helsingissä ja Turussa. Näin asukkaille ja vierailijoille on luvassa täysin uudenlaisia elämyksiä! 

Hurmaa lapsiperheet Supermarsulla. Yhteistee uutta tarjontaa ja kuluttajakysyntää yhdessä muiden kanssa. Suositun brändin avulla palvelet lapsiyleisöjä perheineen paremmin!

 

 

PELASTUSTEHTÄVÄT

Lapset ja lapsenmieliset auttavat Itämerta suorittamalla pelastustehtäviä. Jokaista tehtävää varten on oma pelastusalustyyppinsä sen mukaan missä tehtävä suoritetaan. Tehtäviä on ympäri kaupunkia ja jokaisesta tehtävästä asiakas saa pelastusmerkin.

Kun sinä lähdet pelastusaluksena yhteistuotantoon, pelastusalustyyppisi mukainen pelastustehtävä lokalisoidaan sinun brändiin ja tarjoamaasi palvelukokemukseen. Tsekkaa pelastusalustyypit alta!

LUE LISÄÄ JA LATAA ESITYS

* pakolliset

HAPPYMOOR käyttää tällä lomakkeella antamiasi tietoja ollakseen sinuun yhteydessä ja toimittaakseen päivityksiä ja tilaamasi esityksen.

TUTUSTU SUPERMARSU-PELASTUSTEHTÄVÄÄN HOTELLIYMPÄRISTÖSSÄ

HYÖDYT OSALLISTUVANA YRITYKSENÄ

KOKEMUSFORMAATTI

Kokemusformaatit ovat HAPPYMOORin kehittämä sisältökonsepti. Kokemusformaatti yhdistää saman alueen yritysten ja yhteisöjen markkinoinnin, palvelut ja tuotteet ja palveluympäristön yhtenäiseksi asiakasta osallistavaksi, tarinalliseksi kokonaisuudeksi. Yhteisteemme merkityksellisiä kokemuksia, jotka näkyy, kuuluu, tuntuu, maistuu ja tuoksuu. Kokemusformaatit tarjovat ihmisille kestäviä kokemuksia kulutettavaksi mikroyleisöinä, esimerkiksi perheenä, yksin, pariskuntana, yksin tai muuna pienryhmänä turvallisesti.

SUPERMARSU-KONSEPTI

Kokemusformaatissa Itämeri on vaarassa aivan kuten Norosen kirjassa Supermarsu pelastaa silakat ja elokuvassa Supermarsu. Lapset ja heidän perheensä pääsevät seikkailuun, jossa he muuttuvat Supermarsuiksi ja pelastavat supervoimillaan Itämerta kaloineen päivineen.

Supermarsu-kokemuksia on tarjolla esimerkiksi elämyskohteissa, ravintoloissa, hotelleissa, liikuntapaikoissa ja kauppakeskuksissa. Asiakas valitsee reittinsä varrelle mieleisensä kokemukset kokemusformaatin tarjonnasta yritysverkoston yhteisestä happymoor.club-kanavasta, jonne kaikki yhteismarkkinointi ohjaa.

Kokemusformaatin suojeluyhteistyökumppani on
Pidä Saaristo Siistinä Ry.

TUOTANTO

Kokemusformaattituotantoon osallistuvat yritykset ja yhteisöt jakavat tuotekehityksen, markkinoinnin, myynnin ja tuotannon resursseja. Tuotantoa edistetään yhteistekemisen alustassa HAPPYMOOR Harbourissa eli Satamassa. Sataman yhteistekemistä koordinoi ja kokemusformaattituotannon eri vaiheisiin arvoa tuottavat luovan alan ja liiketoiminnan kehittämisen yrittävistä ammattilaisista koostuva Miehistö-osaajaverkosto. Hyödynnämme niin koko formaatin kun itse palveluiden ja tuotteiden yhteiskehittämisessä tarinallista kokemusmuotoilua.

SÄHKÖSANOMAT

HAPPYMOOR CREW

Kokemusformaattituotantoa koordinoi ja sen eri vaiheisiin eli tuotekehitykseen, markkinointiin, myyntiin ja tuotantoon osallistuville yrityksille ja yhteisöille arvoa luo HAPPYMOORin Miehistö. Miehistö on luovan alan ja liiketoiminnan kehittämisen yrittävistä osaajista koostuva verkosto. Tuotannossa on mukana toistakymmentä eri osa-alueen kokemusmuotoilijaa. Tutustu kokemusformaattituotannon Miehistöä ohjaavaan tiimiin. 

JANNIKA JOUTSENNIEMI

Jannika vetää kokemusformaatti-tuotantoa vastaavana tuottajana ja luovana johtajana.

Jannika on rakentanut yli 20 vuotta kokemuksellista liiketoimintaa B2C/B2B:ssä, julkisella ja kolmannella sektorilla mm. vapaa-ajan ja viihteen palveluiden parissa, ml. eläintarha, matkailu, TV, elokuvat, animaatio, kulttuuri ja musiikki. Brändejä, joiden kanssa hän työskennellyt ovat mm. Strömma Finland, Korkeasaaren eläintarha, Music Finland, Helsinki -filmi, Moskito Television sekä useissa festivaalituotannoissa.

JANNE METSO

Janne vetää Head of Scriptinä kokemusformaatin ja sen alle yhteiskehitettävien palveluiden käsikirjoittamisesta ja käsikirjoittajatiimiä.

Janne on työskennellyt viimeiset kahdeksan vuotta tv-sarjojen käsikirjoittajana, kuten Penkin lämmittäjät, Villi Kortti, Putous ja Hyvät ja huonot uutiset. Hän on myös työskennellyt toimittajana mm.  Kauppalehdessä, Taloussanomissa, Nelosen talousuutisissa, MTV3:n talousuutisissa ja Metrossa. Janne on myös työskennellyt copywriterina.

EMMI KÄRNÄ

Pelisuunnittelijana mm. Mysteerin pakopelit, Linnanmäki, Mysteeri-illalliset.fi, Teollisuuden voima, Langin kauppahuone, Etelä-karjalan osuuskauppa…

TERESE BAST

Terese vastaa kokemusformaatin visuaalisesta ilmeestä. Kuvataiteilijaksi Uudenkaarlepyyn taidekoulusta valmistunut Terese Bast on tehnyt lukuisia ihastuttavia lastenkirjakuvituksia. Lisäksi hän on rakentanut lukuisia visuaalisia ilmeitä yrityksille ja yhteisöille. Terese on kuvittanut kahdeksan Supermarsu-kirjaa. Hän on tehnyt töitä mm. Tammelle, Otavalle, Gummerukselle, Roviolle, Helsingin yliopistolleLapin yliopistolle, Lastenkeskukselle.

VILMA GUSTAFSSON

Vilma vetää Head of Engagementtinä kokemusformaatin markkinointitiimiä. 

Vilma on työskennellyt asiakaskokemusten parissa sekä vähittäismyynnin, matkailu- ja elämysalalla että sähköisen kaupankäynnin parissa yli 20 vuotta. Brändejä, joiden kanssa hän työskennellyt ovat mm. Finnair, Levi’s, SEA LIFE Helsinki, Merlin Entertainments, Ljungbergs Factory, Smartphoto ja Elobina kanssa.

ROBIN FLYKT

Robin vastaa Head of Techinä kokemusformaatin alaisten palveluiden ja tuotteiden myyntikanavan kehittämistä.

Robinilla on tehnyt satoja verkkosivutoteutuksia.  Hän taitaa vaativammatkin verkkokauppa- ja/tai markkinapaikkatoteutukset.

Supermarsu pelastaa Itämeren on nk. Pink Label -kokemusformaatti, jossa kirjoina menestynyt, Paula Norosen luoma maailma ja hahmot viedään fyysisiin kohtaamiseen. Kokemusformaatissa on oma, itsenäinen stoori eli tarinallinen kehys, joka yhdistää kaikki kokemusformaatin tarjoamat palvelut ja tuotteet. Asiakkaat voivat valita kokemusformaatin tarjonnasta haluamansa kokemukset, sillä ne toimivat myös itsenäisinä elämyksinä“

Janne Metso
Experience Designer
Head of Scripts
HAPPYMOOR Crew

Yhteistekemisen avulla luovan ja tapahtuma-alan, kulttuurin, matkailun, kaupan ja palvelualan yritykset ja yhteisöt, joita korona on ankarimmin kurittanut, jakavat uuden tarjonnan ja kysynnän luonnin panostuksia ja riskiä. Samalla kokemusformaatti synnyttää tuotantoon osallistuville yrityksille ja yhteisöille uusia tulovirtoja, kasvattaa asiakkaiden keskiostosta, tuo uusia asiakkaita ja uusintakäyntejä.

Jannika Joutsenniemi
Experience Designer
Head of Creative, Executive Producer
HAPPYMOOR Crew

0407003202
jannika.joutsenniemi@happymoor.com

 

HAPPYMOOR rakentaa yrittäjävetoista yhteistekemisen alustaa ja yritysekosysteemiä HAPPYMOOR HARBOURia, jossa yritykset, yhteisöt ja kaupungit jakavat tekemistä ja resursseja kestävämmän liiketoiminnan ja merkityksellisempien asiakasreittien luomiseksi.