SUPERMARSU TAIKOO KAUPUNKEJA ELÄMYSPUISTOIKSI

Paula Norosen suositusta Supermarsu-kirjasarjasta on syntynyt jo elokuva, ja nyt siitä yhteistehdään kokemusformaatti. Supermarsu pelastaa Itämeren -kokemusformaatti tarinallistaa yritysten ja yhteisöjen palveluita ja tuotteita osaksi samaa tarinaa Helsingissä ja Turussa. Näin asukkaille ja vierailijoille on luvassa täysin uudenlaisia elämyksiä lokakuussa 2021. Tule yhteistekemään merkityksellisempiä kokemuksia lapsiyleisöille ja näiden perheille!

YRITYS/YHTEISÖ OHOI

Tule mukaan tuottamaan Supermarsu pelastaa Itämeren -elämyksiä Helsingissä ja/tai Turussa! Tuotekehitysvaihe käynnistyy elokuussa ja kokemusformaattiin osallistuvat yritykset ja yhteisöt vahvistetaan nyt!

Tervetuloa HAPPYMOOR HOUR HELSINKI & TURKU Supermarsu-infoon ja kuulet lisää:

3.8. klo 11.00 – Ilmoittaudu
10.8. klo 11.00 – Ilmoittaudu

Älä ohita tilaisuuttasi lähteä mukaan yhteistekemään uusia tulovirtoja – lähetämme ilmoittautumislinkin kokemusformaatittuotantoon tapahtumaan osallistuneille.

KOKEMUSFORMAATTI

Kokemusformaatit ovat HAPPYMOORin kehittämä sisältökonsepti. Kokemusformaatti yhdistää saman alueen yritysten ja yhteisöjen markkinoinnin, palvelut ja tuotteet ja palveluympäristön yhtenäiseksi tarinalliseksi kokonaisuudeksi. Yhteisteemme merkityksellisiä kokemuksia, jotka näkyy, kuuluu, tuntuu, maistuu ja tuoksuu. Kokemusformaatit tarjovat ihmisille kestäviä kokemuksia kulutettavaksi mikroyleisöinä, esimerkiksi perheenä, yksin, pariskuntana, yksin tai muuna pienryhmänä turvallisesti.

SUPERMARSU-KONSEPTI

Kokemusformaatissa Itämeri on vaarassa aivan kuten Norosen kirjassa Supermarsu pelastaa silakat ja elokuvassa Supermarsu. Lapset ja heidän perheensä pääsevät seikkailuun, jossa he muuttuvat Supermarsuiksi ja pelastavat supervoimillaan Itämerta kaloineen päivineen.

Supermarsu-kokemuksia on tarjolla esimerkiksi elämyskohteissa, ravintoloissa, hotelleissa, liikuntapaikoissa ja kauppakeskuksissa. Asiakas valitsee reittinsä varrelle mieleisensä kokemukset kokemusformaatin tarjonnasta.

TUOTANTO

Kokemusformaattituotantoon osallistuvat yritykset ja yhteisöt jakavat tuotekehityksen, markkinoinnin, myynnin ja tuotannon resursseja. Tuotantoa edistetään yhteistekemisen alustassa HAPPYMOOR Harbourissa eli Satamassa. Sataman yhteistekemistä koordinoi ja kokemusformaattituotannon eri vaiheisiin arvoa tuottavat luovan alan ja liiketoiminnan kehittämisen yrittävistä ammattilaisista koostuva Miehistö-osaajaverkosto. Hyödynnämme niin koko formaatin kun itse palveluiden ja tuotteiden yhteiskehittämisessä tarinallista kokemusmuotoilua.

HYÖDYT OSALLISTUVANA YRITYKSENÄ

Lähde mukaan kokemusformaattituotantoon! Luot uusia tulovirtoja, kasvatat keskiostosta ja uusintakäyntejä sekä hankit uusia asiakkaita. 

FORMAATTI
Jaat tekemistä ja resursseja, säästät aikaa ja rahaa sekä jaat panostusta ja riskiä uuden tarjonnan ja kysynnän luomiseksi.

 

PALVELUT & TUOTTEET
Yhteiskehität  oman tarinallisen Supermarsu-palvelun tai -tuotteen osaksi kokemusformaatin tarjontaa, yhdessä asiakkaiden, muiden yritysten sekä HAPPYMOOR Crewn kanssa.

TAVARAMERKKI
Saat oikeuden käyttää suosittua Supermarsu-tavara-
merkkiä liiketoiminnassasi tuotannon ajan.

VERKOSTO
Olet osa HAPPYMOOR HARBOUR -liiketoimintaekosysteemiä. Verkostoidut ja löydät uusia kumppaneita omalle alustallesi tuottamaan lisäarvoa asiakkaillesi tai omat palvelusi ovat osana muiden tarjoamia kokemuksia.

YHTEIS- & RISTIINMARKKINOINTI
Palvelusi ovat mukana kokemusformaatin yhteismarkkinointikampanjiisi. Saat  omiin kanaviisi käyttöön valmiit markkinointimateriaalit. Hyödyt kaikkien osallistuvien yritysten markkinointikanavista syntyvästä joukkovoimasta. 

 

JAKELUKANAVA
Palvelusi ja/tai tuotteessa on myynnissä kokemusformaatin yhteisessä myyntikanavassa, jolla kuluttajat muotoilevat ja lisäävät kokemuksia ja lisäelementtejä matkansa varrella.

ASIAKASTYYTYVÄISYYS
Saat palautetta asiakkailtasi kehittääksesi tarjontaasi. Lisäät asiakkaittesi asiakastyytyväisyyttä ja  suosittelua.

 ⇛  ⇛  ⇛  ⇛  ⇛  ⇛  ⇛  ⇛
Uusia tulovirtoja, kasvava keskiostos, uusintakäyntejä, uusia asiakkaita.

SÄHKÖSANOMAT

HAPPYMOOR CREW

Kokemusformaattituotantoa koordinoi ja sen eri vaiheisiin eli tuotekehitykseen, markkinointiin, myyntiin ja tuotantoon osallistuville yrityksille ja yhteisöille arvoa luo HAPPYMOORin Miehistö. Miehistö on luovan alan ja liiketoiminnan kehittämisen yrittävistä osaajista koostuva verkosto. Tuotannossa on mukana toistakymmentä eri osa-alueen kokemusmuotoilijaa. Tutustu kokemusformaattituotannon Miehistöä ohjaavaan tiimiin. 

JANNIKA JOUTSENNIEMI

Jannika vetää kokemusformaatti-tuotantoa vastaavana tuottajana ja luovana johtajana.

Jannika on rakentanut yli 20 vuotta kokemuksellista liiketoimintaa B2C/B2B:ssä, julkisella ja kolmannella sektorilla mm. vapaa-ajan ja viihteen palveluiden parissa, ml. eläintarha, matkailu, TV, elokuvat, animaatio, kulttuuri ja musiikki. Brändejä, joiden kanssa hän työskennellyt ovat mm. Strömma Finland, Korkeasaaren eläintarha, Music Finland, Helsinki -filmi, Moskito Television sekä useissa festivaalituotannoissa.

JANNE METSO

Janne vetää Head of Scriptinä kokemusformaatin ja sen alle yhteiskehitettävien palveluiden käsikirjoittamisesta ja käsikirjoittajatiimiä.

Janne on työskennellyt viimeiset kahdeksan vuotta tv-sarjojen käsikirjoittajana, kuten Penkin lämmittäjät, Villi Kortti, Putous ja Hyvät ja huonot uutiset. Hän on myös työskennellyt toimittajana mm.  Kauppalehdessä, Taloussanomissa, Nelosen talousuutisissa, MTV3:n talousuutisissa ja Metrossa. Janne on myös työskennellyt copywriterina.

TERESE BAST

Terese vastaa kokemusformaatin visuaalisesta ilmeestä. Kuvataiteilijaksi Uudenkaarlepyyn taidekoulusta valmistunut Terese Bast on tehnyt lukuisia ihastuttavia lastenkirjakuvituksia. Lisäksi hän on rakentanut lukuisia visuaalisia ilmeitä yrityksille ja yhteisöille. Terese on kuvittanut kahdeksan Supermarsu-kirjaa. Hän on tehnyt töitä mm. Tammelle, Otavalle, Gummerukselle, Roviolle, Helsingin yliopistolleLapin yliopistolle, Lastenkeskukselle.

VILMA GUSTAFSSON

Vilma vetää Head of Engagementtinä kokemusformaatin markkinointitiimiä. 

Vilma on työskennellyt asiakaskokemusten parissa sekä vähittäismyynnin, matkailu- ja elämysalalla että sähköisen kaupankäynnin parissa yli 20 vuotta. Brändejä, joiden kanssa hän työskennellyt ovat mm. Finnair, Levi’s, SEA LIFE Helsinki, Merlin Entertainments, Ljungbergs Factory, Smartphoto ja Elobina kanssa.

ROBIN FLYKT

Robin vastaa Head of Techinä kokemusformaatin alaisten palveluiden ja tuotteiden myyntikanavan kehittämistä.

Robinilla on tehnyt satoja verkkosivutoteutuksia.  Hän taitaa vaativammatkin verkkokauppa- ja/tai markkinapaikkatoteutukset.

Supermarsu pelastaa Itämeren on nk. Pink Label -kokemusformaatti, jossa kirjoina menestynyt, Paula Norosen luoma maailma ja hahmot viedään fyysisiin kohtaamiseen. Kokemusformaatissa on oma, itsenäinen stoori eli tarinallinen kehys, joka yhdistää kaikki kokemusformaatin tarjoamat palvelut ja tuotteet. Asiakkaat voivat valita kokemusformaatin tarjonnasta haluamansa kokemukset, sillä ne toimivat myös itsenäisinä elämyksinä“

Janne Metso
Experience Designer
Head of Scripts
HAPPYMOOR Crew

Yhteistekemisen avulla luovan ja tapahtuma-alan, kulttuurin, matkailun, kaupan ja palvelualan yritykset ja yhteisöt, joita korona on ankarimmin kurittanut, jakavat uuden tarjonnan ja kysynnän luonnin panostuksia ja riskiä. Samalla kokemusformaatti synnyttää tuotantoon osallistuville yrityksille ja yhteisöille uusia tulovirtoja, kasvattaa asiakkaiden keskiostosta, tuo uusia asiakkaita ja uusintakäyntejä.

Jannika Joutsenniemi
Experience Designer
Head of Creative, Executive Producer
HAPPYMOOR Crew


KAUPUNGIT

Supermarsu taikoo kaupunkeja elämyspuistoiksi Helsingissä ja Turussa vuonna 2021. Kaupungille HAPPYMOOR HARBOUR alusta tarjoaa kestävän toimintamallin kehittää kaupungin tai alueen vetovoimaa, viihtyvyyttä ja elinvoimaa yhteisöllisesti. 

Jos olet kiinnostunut tuomaan Supermarsun omaan kaupunkiisi ensi vuonna, ota yhteyttä!

 

 

YRITYKSENÄ MUKAAN

Pääset yrityksenä tai yhteisönä mukaan, jos toimit kaupungissa, joka on mukana tuotannossa. Vuoden 2021 toteutuskaupunkeja ovat Helsinki ja Turku.

Voit olla esimerkiksi elämyskohde, museo, kulttuuri- tai ohjelmapalveluntuottaja, ravintola, hotelli, liikuntakeskus, seikkailupuisto, kivijalkaliike tai kauppakeskus.

Jos haluat mukaan, tule mukaan Supermarsu-infoon! Löydät Helsingin ja Turun infopäivämäärät yllä. Voit olla myös meihin suoraan yhteydessä!

KUMPPANIKSI

Kiinnostaako markkinointiyhteistyö tai tuotatko jotain kuluttajille lisäarvoa tuottavaa palvelua, jota voisimme hyödyntää tuotannossa. Ota yhteyttä!

 

OTA YHTEYTTÄ

Jannika Joutsenniemi
Executive Producer, Head of Creative
+358 40 7003202
jannika.joutsenniemi@happymoor.com

Vilma Gustafsson
Head of Engagement
+358 40 709 4933
vilma.gustafsson@happymoor.com

HAPPYMOOR rakentaa yrittäjävetoista yhteistekemisen alustaa ja yritysekosysteemiä HAPPYMOOR HARBOURia, jossa yritykset, yhteisöt ja kaupungit jakavat tekemistä ja resursseja kestävämmän liiketoiminnan ja merkityksellisempien asiakasreittien luomiseksi.