Supermarsu pelastaa Itämeren -seikkailu saapuu Kallion ja Sanomatalon Junk y Vegan -ravintoloihin 3. toukokuuta  alkaen. Lapsiperheiden ravintolaelämys nousee uudella tasolle, kun täysin vegaaniseen makunautintoon yhdistyy Supermarsu-seikkailu.  

Paula Norosen kirjoista ja elokuvista tuttu lasten suosikkihahmo Supermarsu tuo tarinallisuuden osaksi Junk y Veganin ravintolakokemusta. Lapset muuttuvat Supermarsuiksi ja hyppäävät vanhemman kanssa tarinaan, jossa tehtävänä on napata Itämeren lohia salakalastavat salaliitto S@as.teen ilkeät kätyrit. 

“Pelastustehtävän suorittaminen vaatii paitsi Supermarsun supervoimia myös oveluutta ja onnea. Peli on suunniteltu ruokailun rytmin mukaan. Kun lapset tykkäävät olla ravintolassa, niin vanhemmatkin tykkäävät. Kun lapsella on elämys, aikuiset voivat välillä keskustella keskenäänkin, ja lapsi lähtee muunkin kuin kännykän räpläämisen kautta kokemaan seikkailua”, hehkuttaa Junk y Veganin omistavan CMB ravintoloiden ravintolatoimenjohtaja Maarit Karjalainen. 

“Ai, mitä yhteistä on Junky Veganilla ja Supermarsulla? Molemmat haluaa pelastaa maailmaa.”, Karjalainen tiivistää Supermarsu pelastaa Itämeren -kokemusformaatin ideologian. 

Junk y Vegan on täysin vegaaninen ravintolaketju Helsingissä Sanomatalossa ja Toisella linjalla – maailman pelastaminen ei ole koskaan ollut näin herkullista.

Supermarsu pelastaa Itämeren -kokemusformaatti on Happymoor Harbour -yritysverkoston yhteistuotanto. Supermarsu-seikkailuja on käynnissä myös Turun ja Helsingin SuperParkeissa sekä Original Sokos Hotel Triplassa. Myöhemmin toukokuussa myös Flying Cinemassa.

happymoor.club