Saavu HAPPYMOOR Satamaan

Tervetuloa HAPPYMOOR Satamaan

HAPPYMOOR Satama on alusta ja yhteisö, jossa kaupungit, yritykset ja yhteisöt jakavat tekemistä, resursseja, osaamista ja kokemuksia luodakseen yksin ja yhdessä parempia asiakasreittejä, personoidumpia, kestävämpiä kokemuksia ja onnellisempia asiakkaita.

Varaa paikkasi nyt! Mikäli homma ei tunnu omalta, voit lopettaa HAPPYMOOR Satamayhteisön jäsenyyden milloin vaan ja se päättyy kuluvan kuukauden päätyttyä.

ankkuroidu

HAPPYMOOR Satamassa kiinnität oman virtuaalisen aluksesi HAPPYMOOR Sataman Laitureille, jossa verkostoidut alueellisesti ja alakohtaisesti muiden yritysten ja yhteisöjen kanssa.

Mikäli kaupungissasi toimii oma Laituri, kiinnityt yhteiseen tekemiseen myös halutessasi fyysisessä ympäristössä. Laiturin oma Laituriluotsi koordinoi alueellista yhteistyötä ja käynnistää uutta yhteistä tekemistä kaikkien Laiturille kiinnittyneiden yritysten ja yhteisöjen tarpeista ja toiveista.

vauhdita liiketoimintaasi

HAPPYMOOR Satamaan saapuvat alukset ovat palveluillaan ja tuotteillaan kaupungin viihtyisyyttä asukkaille ja vieraille lisääviä B2C-yrityksiä ja yhteisöjä, jotka haluavat kehittää liiketoimintaansa kestävästi yhdessä ja luoda onnellisempaa kaupunkia paikallisesti.

Vauhdita liiketoimintaasi Telakan työkaluilla! Työkalut ovat moniammatillisen  Miehistömme Sataman alusten eli sinun ja muiden yritysten ja yhteisöjen tarpeista kehittämiä palveluformaatteja liiketoiminnan kehittämiseksi. Jaetuissa työkaluissa jaat resurssit, kustannukset, tekemisen ja tulokset muiden yhteiseen projektiin osallistuvien yritysten ja yhteisöjen kanssa. Esimerkiksi alueellista vetovoimaa ja viihtyvyyttä lisäävissä kokemusformaattituotannoissa useampi toimija yhdessä rakentaa tiettyyn käyttökontekstiin, kuten perhe tai pariskunta,  liittyvää markkinointia ja palvelutuotteistuksia saman asiakaspolun varrelle.

Nyt jos koskaan on luotava tarjontaa, joka saa ihmiset viihtymään ja kuluttamaan oman lähialueensa palveluita useammin ja laajemmin. Tuottaa palveluita, jotka tuottavat ihmisille unohtumattomia elämyksiä ja yrityksille mahdollisuuden rakentaa vakaata tulevaisuutta. Jakamalla tekemistä ja resursseja luomme uuden ajan kysyntää yksittäisenä toimijana pienemmällä panostuksella ja riskillä. Nähdään HAPPYMOOR Satamassa!

Mari Malmström
operatiivinen päällikkö
SEA LIFE Helsinki

ota keula kohti happymoor satamaa

Yhteisö

HAPPYMOOR Satamassa olet mukana uudenlaisessa liiketoimintaekosysteemissä, jossa yritykset ja yhteisöt jakavat tekemistä, resursseja, osaamista ja kokemuksia luodakseen yksin ja yhdessä parempia asiakasreittejä, personoidumpia, kestävämpiä kokemuksia ihmisille ja onnellisempaa, kestävämpää liiketoimintaa. Verkostoidut ja löydät liiketoimintakumppaneita ja -mahdollisuuksia liiketoimintasi kasvattamiseksi. Kiinnität organisaatiosi HAPPYMOOR Sataman yhteistoimintaan sähköisessä ja fyysisessä ympäristössä.

Yhteistekeminen

Osallistut yhteistekemiseen resurssiviisaalla formaatilla: jaat tekemistä ja resursseja = säästät aikaa ja rahaa sekä pienennät tuotekehityksen ja uuden kysynnän luonnin riskiä. Yhteiskehität uusia palveluita ja tuotteita. Saat näkyvyyttä yhteis- ja ristiinmarkkinoinnin kautta. Löydät palveluillesi ja tuotteillesi uusia myyntikanavia ja kasvatat myyntiäsi. Kehität osaamistasi sekä liiketoimintasi ekologista vastuullisuutta. Osallistut siinä määrin, kun katsot sen edistävän omaa liiketoimintaanne eli Satamaan saapuminen ei edellytä sinua osallistumaan yhteistekemisen seileille.

Yrittäjiltä yrityksille ja yhteisöille

Sataman yhteistekemistä fasilitoi ja siihen arvoa tuottaa luovan alan ja liiketoiminnan kehittämisen yksinyrittäjistä koostuva kasvava osaajayhteisö, joka yhteiskehittää Sataman saapuneiden yritysten ja yhteisöjen tarpeista ja toiveista liiketoiminnan kehittämiseen uudenlaisia jaettuja ja organisaatiokohtaisia työkaluja. Yrittäjinä tiedämme, että olet onnellinen kokemuskauppias, kun bisneksesi pyörii ja voit keskittyä yrityksellesi parhaiten arvoa tuottaviin asioihin.

Liike

Ole osa happymoor movementia, rakentamassa taloudellisesti, ekologisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestävästi kokemuksia yhdessä. Tehdään tarinaa personoidumpia ja monipuolisempia kokemuksia ihmisten tarpeista ja toiveista rakentavista uuden sukupolven kokemuskauppiaista, joiden tarjontaa ihmiset haluavat kuluttaa, uudestaan ja useammin!

Oletko kiinnostunut ohjaamaan yrityksesi/yhteisösi HAPPYMOOR Satamaan? Saavu Satamaan löytämällä väylä oikealle portille alla!

Aloita rekisteröinti

aluksia happymoor satamassa

HAPPYMOOR syntyi intohimosta liikuttaa ihmisiä, niin tunteen tasolla kuin palaavina asiakkaina. Meidän missiona on onnellistaa maailmaa. Rakennamme glokaalia, taloudellisesti, ekologisesti, kulttuurisesti ja sosiaalisesti kestävää formaattia ja liiketoimintaekoysteemiä yhteistehdä onnellisempia kaupunkeja. HAPPYMOOR Satama on yrittäjävetoinen alusta, jossa yritykset ja yhteisöt ja kaupungit jakavat tekemistä, resursseja, osaamista ja kokemuksia paikallisesti luodakseen yhdessä parempia asiakasreittejä, personoidumpia kokemuksia ja onnellisempia asukkaita ja vieraita yksin ja yhdessä kestävästi.

Jäikö sinulle kysymyksiä – älä epäröi ottaa meihin yhteyttä
+358 40 7003202
friends@happymoor.com