Saavu HAPPYMOOR Satamaan

tervetuloa happymoor harbouriin

HAPPYMOOR HARBOUR on yrittäjävetoinen yhteistekemisen alusta ja yritysekosysteemi, jossa me yritykset ja yhteisöt jaamme tekemistä, resursseja, osaamista ja kokemuksia luodaksemme yksin ja yhdessä merkityksellisempiä matkoja, personoidumpia, kestävämpiä elämyksiä ja onnellisempia asiakkaita.

Liity mukaan yritysverkostoomme! Mikäli homma ei tunnu omalta, voit lopettaa jäsenyyden milloin vaan ja se päättyy kuluvan kuukauden päätyttyä.

ankkuroidu

Satamassa kiinnität oman virtuaalisen aluksesi kaupunkisi Laiturille, jossa verkostoidut alueellisesti ja alakohtaisesti muiden yritysten ja yhteisöjen kanssa, myös livenä.

Laitureille saapuvat alukset ovat palveluillaan ja tuotteillaan kaupunkinsa viihtyisyyttä sen asukkaille ja vierailijoille lisääviä B2C-yrityksiä ja yhteisöjä, jotka haluavat kehittää liiketoimintaansa kestävästi yhdessä ja luoda onnellisempaa kaupunkia paikallisesti.

 

vauhdita liiketoimintaasi

Vauhdita liiketoimintaasi Telakan työkaluilla! Jaetuissa työkaluissa jaat resurssit, kustannukset, tekemisen ja tulokset muiden yhteiseen projektiin osallistuvien yritysten ja yhteisöjen kanssa. Esimerkiksi alueellista vetovoimaa ja viihtyvyyttä lisäävissä kokemusformaattituotannoissa useampi toimija yhdessä rakentaa tiettyyn käyttökontekstiin, kuten perhe tai pariskunta, liittyvää markkinointia ja palvelutuotteistuksia saman asiakasreitin varrelle.

ota keula kohti happymoor harbouria

ja ehdit mukaan Supermarsu pelastaa Itämeren -pelastusaluksiin. Pääset mukaan happymoor.clubiin ja voit osallistua tuleviin juttuihin, kuten romanttiseen HEL OF A ROMANCE -kokemusformaattiin. Voit myös lähteä kumppaniksi Korkeasaaressa järjestettävään, yrityksille suunnattuun ZOOATHLON -seikkailupäivään.

HYÖDYT OSALLISTUVANA YRITYKSENÄ

Aloita rekisteröinti

aluksia sataman laitureilla

HAPPYMOOR syntyi intohimosta liikuttaa ihmisiä, niin tunteen tasolla kuin palaavina asiakkaina. Meidän missiona on onnellistaa maailmaa. Rakennamme glokaalia, taloudellisesti, ekologisesti, kulttuurisesti ja sosiaalisesti kestävää formaattia, alustaa ja liiketoimintaekoysteemiä yhteistehdä onnellisempia kaupunkeja. HAPPYMOOR HARBOUR on yrittäjävetoinen alusta, jossa yritykset ja yhteisöt ja kaupungit jakavat tekemistä, resursseja, osaamista ja kokemuksia paikallisesti luodaksemme yhdessä merkityksellisempiä asiakasreittejä, personoidumpia kokemuksia ja onnellisempia asukkaita ja vieraita yksin ja yhdessä kestävästi.

Jäikö sinulle kysymyksiä – älä epäröi ottaa meihin yhteyttä
+358 40 7003202
friends@happymoor.com

Tai sovi tapaaminen ja kuulet lisää!