0 kohdetta

Ostoskori on tyhjä.

Tervetuloa HAPPYMOOR Satamaan

HAPPYMOOR Satama on alusta ja yhteisö, jossa kaupungit, yritykset ja yhteisöt jakavat tekemistä, resursseja, osaamista ja kokemuksia luodakseen yksin ja yhdessä parempia asiakasreittejä, personoidumpia kokemuksia ja onnellisempia asiakkaita. Kehität liiketoimintaasi ja löydät samasta kanavasta tarpeisiisi oikeat työkalut vauhdittaa toimintaasi.

Varaa paikkasi nyt! Mikäli homma ei tunnu omalta, voit lopettaa HAPPYMOOR Sataman käytön milloin vaan ja tilaus päättyy kuluvan kuukauden tilausjakson päätyttyä.

 

HAPPYMOOR Satamassa kiinnität oman virtuaalisen aluksesi HAPPYMOOR Sataman Laitureille, jossa verkostoidut alueellisesti ja alakohtaisesti muiden yritysten ja yhteisöjen kanssa.

Mikäli kaupungissasi on kaupunkisi mahdollistama oma Laituri, kiinnityt yhteiseen tekemiseen myös halutessasi fyysisessä ympäristössä. Laiturin oma Luotsi koordinoi alueellista yhteistyötä ja käynnistää uutta yhteistä tekemistä kaikkien laiturille kiinnittyneiden yritysten ja yhteisöjen tarpeista. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi sitä, että osallistut tuotekehittämään omaa uutta palvelutarjontaa saman asiakasreitin varrelle muiden yritysten kanssa ja osallistut yhteismarkkinointikampanjaan uuden tarjonnan myymiseksi uudelle asiakaskunnalle.

Vauhdita liiketoimintaasi HAPPYMOOR työkaluilla! Työkalumme ovat moniammatillisen HAPPYMOOR Miehistömme Sataman alusten eli sinun ja muiden yritysten ja yhteisöjen tarpeista kehittämiä ja tuottamia palveluita liiketoimintanne kehittämiseksi.

Aluskohtaiset työkalut vastaavat yksittäisen yrityksen liiketoiminnan kehittämisen tarpeisiin, oli sitten kyse muutosjohtaminen, työhyvinvointi, markkinointiviestintä tai asiakaskokemuksen tarinallistaminen. Työkalut voivat olla puhtaasti sähköisessä Satamassa fasilitoitua tekemistä tai tekeminen tai tekemisen tuotokset voivat toteutua myös fyysisessä ympäristöissä IRL.

Jaetuissa työkaluissa jaat resurssit, kustannukset, tekemisen ja tulokset muiden yhteiseen projektiin osallistuvien yritysten ja yhteisöjen kanssa. Esimerkiksi alueellista vetovoimaa ja viihtyvyyttä lisäävillä seileillä eli projekteissa useampi toimija yhdessä rakentaa tiettyyn käyttökontekstiin liittyvää markkinointia ja palvelutuotteistuksia saman asiakaspolun varrelle.

Työkalut löydät HAPPYMOOR Sataman Telakalta!

Ota keula kohti happymoor satamaa

Yhteisö

HAPPYMOOR on alusta, jossa yritykset ja yhteisöt yhteiskehittävät ja -tekevät, jakavat ideoita ja kokemuksia ja vinkkaavat bisnesmahdollisuuksista tai käyvät keskustelua päivän polttavista asioista. Kiinnität organisaatiosi HAPPYMOOR Sataman yhteistoimintaan sähköisessä ja fyysisessä ympäristössä.

Yhdestä kanavasta

Älä tuhlaa aikaa ratkaisujen etsimiseen liiketoiminnan eri tarpeisiisi. Karsi melu ja saa pääsy Telakan organisaatiokohtaisiin sekä muiden yritysten kanssa jakamiisi HAPPYMOOR työkaluihin, joilla luot onnellisempaa liiketoimintaa, työntekijöitä, omistajia ja asiakkaita.

Jakamalla joukkovoimaa

Jakamalla tekemistä ja resursseja, saat kustannustehokkaasti työkalut tehostamaan bisnestäsi ja olet halutessasi luomassa uutta kysyntää yhdessä muiden yritysten kanssa tarjonnallasi. Yhdistämme yritykset ja yhteisöt yhteiskehittämään ja -tekemään kaupunkien laitureille ja luomaan näin käyttökontekstilähtöisiä asiakaspolkuja alueellisesti. Osallistut siinä määrin, kun katsot sen edistävän omaa liiketoimintaanne eli Satamaan saapuminen ei edellytä sinua osallistumaan yhteiseen tekemiseen.

Yrittäjiltä yrityksille

HAPPYMOOR Sataman kuhinaa koordinoi me Miehistön jäsenet. Me olemme yrittäjiä ja tiedämme, että olet onnellinen kokemuskauppias, kun bisneksesi pyörii ja voit keskittyä yrityksellesi parhaiten arvoa tuottaviin asioihin. Täydennä siis miehistöäsi tarpeesi mukaan elämysliiketoiminnan, brändäyksen, markkinoinnin, palvelumuotoilun ja liiketoiminnan kehittämisen ammattilaisilla.

Luotsi

Etsimme aktiivisesti sinulle uusia tapoja luoda lisää arvoa asiakkaillesi. Kuuntelemme tarpeitasi ja toiveitasi. Kehitämme uusia kokemusformaatteja, yhteistyösuhteita ja työkaluja kehittämään liiketoimintaanne. Organisaatiollasi on nimikoitu HAPPYMOOR Miehistön jäsen Luotsina, joka tukee navigointiasi HAPPYMOOR Satamassa.

Liike

Ole osa happymoor movementia, rakentamassa yhteistä tarinaa personoidumpia ja monipuolisempia kokemuksia ihmisille tarjoavista kokemuskauppiaista laivastossa, jonka kyytiin asiakkaat haluavat nousta.

1. Rekisteröi

Anna paikkakuntasi, organisaatiotyyppi ja -koko löytääksesi oikealle saapumisportille.

Mikäli olet julkinen organisaatio, esim. kaupunki, huomaathan, että jokaisen tulosyksikön (esim. museo, kulttuurikeskus) tulee rekisteröityä erikseen.

Onko organisaatiosi jolla, moottorivene tai jopa risteilijä Valitse, kuinka monta seiloria eli työntekijää haluat kiinnittää aluksesi kannella työskentelemään. Mikäli sinulla on kampanjakoodi, täytä se tässä vaiheessa.

Anna maksutiedot satamamaksua varten ja hyväksy HAPPYMOOR Sataman käyttöä koskevat ehdot ja tietosuojaperiaatteet.

2. Lähtöselvitä

Lähtöselvitys luo organisaatiollesi edellytykset kiinnittyä HAPPYMOOR Sataman toimintaan. Saat sähköpostiisi kutsun täyttämään lähtöselvityslomakkeen, jolla kartoitamme aluksesi merikelpoisuuden eli tunnistamme tarpeesi ja toiveesi.

Sovit tapaamisen HAPPYMOOR Miehistön jäsenen kanssa ½ h pituiseen online-tapaamiseen Google Hangoutissa.

Käyt tapaamisessa läpi ehdotuksemme aluksesi merireitistä ja työkaluista, joilla kehität liiketoimintaanne nopeasti sekä vinkkaamme sinulle kiinnostavasta Satamatoiminnasta, johon yrityksesi/yhteisösi kannattaa kiinnittyä.

3. Ankkuroi

Rakennat sähköisen aluksesi eli lisäät yrityksesi/yhteisösi esittelytekstin sekä profiili ja kansikuvan. Nämä tiedot näkyvät muille alusten miehistön jäsenille navigoidessasi Satamassa.

Kutsut seilorisi aluksesi kannelle!

Navigoit Satamassa! Tervetuloa!

Oletko kiinnostunut ohjaamaan yrityksesi/yhteisösi HAPPYMOOR Satamaan? Saavu Satamaan löytämällä väylä oikealle portille alla!

Aloita rekisteröinti

Aluksia HAPPYMOOR Satamassa

HAPPYMOOR Satama on jakamiseen perustuva, markkinalähtöinen, yrittäjävetoinen, yritysten tarpeista lähtevä, yritysten ja yhteisöjen yhteistyötä edistävä, asiakkaat kehittämiseen osallistava alusta, ekosysteemi ja yhteisö, jossa yritykset kiinnittyvät kaupunkinsa laiturille yhteiskehittämään paikallisesti yhdessä, tarjotakseen matkustajilleen maailmanluokan matkoja.

HAPPYMOOR Satamaan saapuvat alukset ovat kaikenkokoisia, palveluita ja tuotteita ihmisille tarjoavia yrityksiä ja yhteisöjä, jotka haluavat yhdessä lisätä alueellista vetovoimaa, viihtyvyyttä ja kasvattaa liiketoimintaansa.

HAPPYMOOR Miehistö huolehtii HAPPYMOOR Sataman toiminnasta ja viihtyvyydestä tarjoamalla Satamaan saapuville aluksille niiden tarvitsemia työkaluja ja fasilitoi Satamassa kuhisevaa yhteistyötä.

HAPPYMOOR Miehistö on yrittäjistä koostuva osaajayhteisö, joka yhteiskehittää ja tuotteistaa käyttäjälähtöisiä palveluformaatteja, tekee omia tuotantoja ja toimeksiantoja sekä markkinoi, myy ja tuottaa palveluita uudella tavalla yhdessä. Miehistön jäsenemme ovat kokeneita brändäyksen, markkinoinnin, palvelumuotoilun, myynnin, palvelutuotannon, asiakaskuuntelun, talouden, johtamisen, hyvinvoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen ammattilaisia. Toimialakokemusta meillä on mm. matkailun, viihteen, retailin, ICT:n, opetuksen, tutkimuksen ja teollisuuden eri aloilta. Olemme työskennelleet kaikenkokoisten organisaatioiden kanssa startupeista, pienistä ja keskisuurista stayupeista isoihin yrityksiin, julkiseen ja kolmanteen sektoriin. Olemme palvelleet kuntia niin asiakkaina kuin työntekijöinä. Yhdistämme tämän kokemuksen ja osaamisen luodaksemme yhdessä happymoor movementia.

Jäikö sinulle kysymyksiä – älä epäröi ottaa meihin yhteyttä
+358 40 7003202
friends@happymoor.com