0 kohdetta

Ostoskori on tyhjä.

Tervetuloa HAPPYMOOR Satamaan

HAPPYMOOR Satama on alusta ja yhteisö, jossa kaupungit, yritykset ja yhteisöt jakavat tekemistä, resursseja, osaamista ja kokemuksia luodakseen yksin ja yhdessä parempia asiakasreittejä, personoidumpia kokemuksia ja onnellisempia asiakkaita. Kehität liiketoimintaasi ja löydät samasta kanavasta tarpeisiisi oikeat työkalut vauhdittaa toimintaasi.

Varaa paikkasi nyt! Mikäli homma ei tunnu omalta, voit lopettaa HAPPYMOOR Sataman käytön milloin vaan ja tilaus päättyy kuluvan kuukauden tilausjakson päätyttyä.

 

ankkuroidu

HAPPYMOOR Satamassa kiinnität oman virtuaalisen aluksesi HAPPYMOOR Sataman Laitureille, jossa verkostoidut alueellisesti ja alakohtaisesti muiden yritysten ja yhteisöjen kanssa.

Mikäli kaupungissasi on kaupunkisi mahdollistama oma Laituri, kiinnityt yhteiseen tekemiseen myös halutessasi fyysisessä ympäristössä. Laiturin oma Luotsi koordinoi alueellista yhteistyötä ja käynnistää uutta yhteistä tekemistä kaikkien laiturille kiinnittyneiden yritysten ja yhteisöjen tarpeista

Vauhdita liiketoimintaasi

HAPPYMOOR Satamaan saapuvat alukset ovat palveluillaan ja tuotteillaan kaupungin viihtyisyyttä asukkaille ja vieraille lisääviä B2C-yrityksiä ja yhteisöjä, jotka haluavat kehittää liiketoimintaansa kestävästi yhdessä ja luoda onnellisempaa kaupunkia paikallisesti. 

Vauhdita liiketoimintaasi Telakan työkaluilla! Työkalut ovat moniammatillisen  Miehistömme Sataman alusten eli sinun ja muiden yritysten ja yhteisöjen tarpeista kehittämiä ja tuottamia palveluita liiketoimintanne kehittämiseksi.

Jaetuissa työkaluissa jaat resurssit, kustannukset, tekemisen ja tulokset muiden yhteiseen projektiin osallistuvien yritysten ja yhteisöjen kanssa. Esimerkiksi alueellista vetovoimaa ja viihtyvyyttä lisäävillä seileillä eli projekteissa useampi toimija yhdessä rakentaa tiettyyn käyttökontekstiin liittyvää markkinointia ja palvelutuotteistuksia saman asiakaspolun varrelle.

Nyt jos koskaan on luotava tarjontaa, joka saa ihmiset viihtymään ja kuluttamaan oman lähialueensa palveluita useammin ja laajemmin. Tuottaa palveluita, jotka tuottavat ihmisille unohtumattomia elämyksiä ja yrityksille mahdollisuuden rakentaa vakaata tulevaisuutta. Jakamalla tekemistä ja resursseja luomme uuden ajan kysyntää yksittäisenä toimijana pienemmällä panostuksella ja riskillä. Nähdään HAPPYMOOR Satamassa!

Mari Malmsröm
operatiivinen päällikkö
SEA LIFE Helsinki

Ota keula kohti happymoor satamaa

YHTEISÖ

HAPPYMOOR Satamassa olet mukana uudenlaisessa liiketoimintaekosysteemissö, jossa yritykset ja yhteisöt jakavat tekemistä, resursseja, osaamista ja kokemuksia luodakseen yksin ja yhdessä parempia asiakasreittejä ja kokemuksia ihmisille ja onnellisempaa, kestävämpää liiketoimintaa. Verkostoidut ja löydät liiketoimintakumppaneita ja -mahdollisuuksia liiketoimintasi kasvattamiseksi. Kiinnität organisaatiosi HAPPYMOOR Sataman yhteistoimintaan sähköisessä ja fyysisessä ympäristössä.

YHTEISTEKEMINEN

Osallistut yhteistekemiseen resurssiviisaalla formaatilla: jaat tekemistä ja resursseja = säästät aikaa ja rahaa ja pienennät tuotekehityksen ja uuden kysynnän luonnin riskiä. Yhteiskehität uusia palveluita ja tuotteita. Saat näkyvyyttä yhteis- ja ristiinmarkkinoinnin kautta. Löydät palveluillesi ja tuotteillesi uusia myyntikanavia. Kehität osaamistasi sekä liiketoimintasi ekologista vastuullisuutta. Osallistut siinä määrin, kun katsot sen edistävän omaa liiketoimintaanne eli Satamaan saapuminen ei edellytä sinua osallistumaan yhteistekemisen seileille.

YRITTÄJILTÄ YRITYKSILLE JA YHTEISÖILLE

Sataman yhteistekemistä fasilitoi ja siihen arvoa tuottaa luovan alan ja liiketoiminnan kehittämisen yksinyrittäjistä koostuva kasvava osaajayhteisö, joka yhteiskehittää Sataman saapuneiden yritysten ja yhteisöjen liiketoiminnan kehittämiseen uudenlaisia työkaluja. Yrittäjinä tiedämme, että olet onnellinen kokemuskauppias, kun bisneksesi pyörii ja voit keskittyä yrityksellesi parhaiten arvoa tuottaviin asioihin.

LIIKE

Ole osa happymoor movementia, rakentamassa taloudellisesti, ekologisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestävästi kokekumuksia yhdessä. Tehdään tarinaa personoidumpia ja monipuolisempia kokemuksia ihmisten tarpeista ja toiveista rakentavista uuden sukupolen kokemuskauppiaista, joiden tarjontaa ihmiset haluavat kuluttaa, uudestaan ja useammin.

Oletko kiinnostunut ohjaamaan yrityksesi/yhteisösi HAPPYMOOR Satamaan? Saavu Satamaan löytämällä väylä oikealle portille alla!

Aloita rekisteröinti

Aluksia HAPPYMOOR Satamassa

HAPPYMOOR syntyi intohimosta liikuttaa ihmisiä, niin tunteen tasolla kuin palaavina asiakkaina. Meidän missiona on onnellistaa maailmaa. Rakennamme glokaalia, taloudellisesti, ekologisesti, kulttuurisesti ja sosiaalisesti kestävää formaattia ja liiketoimintaekoysteemiä yhteistehdä onnellisempia kaupunkeja. HAPPYMOOR Satama on yrittäjävetoinen alusta, jossa yritykset ja yhteisöt ja kaupungit jakavat tekemistä, resursseja, osaamista ja kokemuksia paikallisesti luodakseen yhdessä parempia asiakasreittejä, personoidumpia kokemuksia ja onnellisempia asukkaita ja vieraita yksin ja yhdessä kestävästi.

Jäikö sinulle kysymyksiä – älä epäröi ottaa meihin yhteyttä
+358 40 7003202
friends@happymoor.com