Saavu HAPPYMOOR Satamaan

tervetuloa happymoor satamaan

HAPPYMOOR HARBOUR on yrittäjävetoinen yhteistekemisen alusta ja yritysekosysteemi, jossa kaupungit, yritykset ja yhteisöt jakavat tekemistä, resursseja, osaamista ja kokemuksia luodakseen yksin ja yhdessä merkityksellisempiä asiakasreittejä, personoidumpia, kestävämpiä kokemuksia ja onnellisempia asiakkaita.

Varaa paikkasi nyt! Mikäli homma ei tunnu omalta, voit lopettaa Satamayhteisön jäsenyyden milloin vaan ja se päättyy kuluvan kuukauden päätyttyä.

ankkuroidu

Satamassa kiinnität oman virtuaalisen aluksesi HAPPYMOOR Sataman Laitureille, jossa verkostoidut alueellisesti ja alakohtaisesti muiden yritysten ja yhteisöjen kanssa, myös livenä.

Laitureille saapuvat alukset ovat palveluillaan ja tuotteillaan kaupunkinsa viihtyisyyttä sen asukkaille ja vieraille lisääviä B2C-yrityksiä ja yhteisöjä, jotka haluavat kehittää liiketoimintaansa kestävästi yhdessä ja luoda onnellisempaa kaupunkia paikallisesti.

 

vauhdita liiketoimintaasi

Vauhdita liiketoimintaasi Telakan työkaluilla! Jaetuissa työkaluissa jaat resurssit, kustannukset, tekemisen ja tulokset muiden yhteiseen projektiin osallistuvien yritysten ja yhteisöjen kanssa. Esimerkiksi alueellista vetovoimaa ja viihtyvyyttä lisäävissä kokemusformaattituotannoissa useampi toimija yhdessä rakentaa tiettyyn käyttökontekstiin, kuten perhe tai pariskunta, liittyvää markkinointia ja palvelutuotteistuksia saman asiakasreitin varrelle.

ota keula kohti satamaa

Yhteisö

Satamassa olet mukana uudenlaisessa liiketoimintaekosysteemissä. Verkostoidut ja löydät liiketoimintakumppaneita ja -mahdollisuuksia liiketoimintasi kasvattamiseksi. Kiinnität organisaatiosi HAPPYMOOR Sataman yhteistoimintaan sähköisessä ja fyysisessä ympäristössä.

Yhteistekeminen

Osallistut yhteistekemiseen resurssiviisaalla formaatilla: jaat tekemistä ja resursseja = säästät aikaa ja rahaa sekä pienennät tuotekehityksen ja uuden kysynnän luonnin riskiä. Yhteiskehität uusia palveluita ja tuotteita. Saat näkyvyyttä yhteis- ja ristiinmarkkinoinnin kautta. Löydät uusia myyntikanavia ja kasvatat myyntiäsi. Kehität osaamistasi sekä liiketoimintasi ekologista vastuullisuutta.

Yrittäjiltä yrityksille ja yhteisöille

Sataman yhteistekemistä fasilitoi ja siihen arvoa tuottaa luovan alan ja liiketoiminnan kehittämisen yrittävistä osaajista koostuva Miehistö. Se rakentaa yhteistekemistä Satamaan saapuneiden yritysten ja yhteisöjen tarpeista ja toiveista.

Liikettä

Ole osa happymoor movementia, rakentamassa taloudellisesti, ekologisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestävästi kokemuksia yhdessä. Satamassa me yhteisteemme uuden sukupolven kokemuksia, joita tuotetaan ja kulutetaan kestävästi lähellä ja tilauksesta. Yhteisteemme tarjontaa ihmiset haluavat kuluttaa, uudestaan ja useammin!

Oletko kiinnostunut ohjaamaan yrityksesi/yhteisösi Satamaan? Löydä väylä oikealle portille alla!

Aloita rekisteröinti

aluksia sataman laitureilla

HAPPYMOOR syntyi intohimosta liikuttaa ihmisiä, niin tunteen tasolla kuin palaavina asiakkaina. Meidän missiona on onnellistaa maailmaa. Rakennamme glokaalia, taloudellisesti, ekologisesti, kulttuurisesti ja sosiaalisesti kestävää formaattia, alustaa ja liiketoimintaekoysteemiä yhteistehdä onnellisempia kaupunkeja. HAPPYMOOR HARBOUR on yrittäjävetoinen alusta, jossa yritykset ja yhteisöt ja kaupungit jakavat tekemistä, resursseja, osaamista ja kokemuksia paikallisesti luodaksemme yhdessä merkityksellisempiä asiakasreittejä, personoidumpia kokemuksia ja onnellisempia asukkaita ja vieraita yksin ja yhdessä kestävästi.

Jäikö sinulle kysymyksiä – älä epäröi ottaa meihin yhteyttä
+358 40 7003202
friends@happymoor.com