Paula Norosen kirjoista ja elokuvista tuttu lasten suosikkihahmo Supermarsu tuo tarinallisuuden osaksi SuperParkin liikuntakokemusta. Lapset muuttuvat Supermarsuiksi ja hyppäävät vanhemman kanssa tarinaan, jossa tehtävänä on pelastaa Itämeri öljyonnettomuudelta kukistamalla salaliitto S@as.teen ilkeät kätyrit. 

Koko perheen seikkailussa lapset ja aikuiset pääsevät yhdessä kokemaan SuperParkin superhauskat aktiviteetit jännittävämpinä kuin koskaan.

– Supermarsu-kokemusformaatissa on tosi kiva tarina, joka sopii meille erittäin hyvin. Perheet pääsevät tekemään yhdessä ja vastuullisuuskin on mukana, sanoo SuperParkin maajohtaja Kirsi Ojakoski.

– Ja nimenähän Supermarsu osuu meille täydellisesti. Olitpa käynyt SuperParkissa aiemmin tai et, niin saat Supermarsusta jotain uutta. Se antaa lisätarinan kokea tuttu puisto uudella tavalla. Odotan Supermarsusta erittäin toimivaa seikkailukonseptia, Ojakoski myhäilee. 

Supermarsu pelastaa Itämeren -kokemusformaatti on Happymoor Harbour -alustan yritysverkoston yhteistuotanto.

– On ollut hienoa päästä tekemään liikuntapaikkoihin yhteiskehittämäämme Supermarsu-pelastustehtävää  osaksi viihteellisen liikunnan edelläkävijän SuperParkin tarjoamaa elämystä. Kun kaksi lasten rakastamaan superia kohtaa, syntyy timanttinen seikkailu. Samalla julkistamme nyt yritysverkostomme ensimmäisen yhteistyön tuotoksen Turun seudulla, kun Supermarsu-seikkailu tulee tarjolle Turun SuperParkissa, iloitsee Supermarsu pelastaa Itämeren -kokemusformaatin vastaava tuottaja ja Happymoor Harbourin perustaja Jannika Joutsenniemi.

Myös Original Sokos Hotel Triplassa Helsingin Pasilassa pääsee ottamaan varaslähdön Supermarsu-seikkailuihin. Supermarsu-pelastustehtävä Katkaise kätyrien päästöt kutsuu lapset ja lapsenmieliset merenpelastustehtäviin 7. helmikuuta alkaen. Muut kokemusformaatissa mukana olevien yritysten tarjoamat Supermarsu-elämykset starttaavat huhtikuusta alkaen.

Lisätiedot

happymoor.club |  Mediapankki

Jannika Joutsenniemi 0407003202 |  jannika@happymoor.com | Happymoor

Kirsi Ojakoski maajohtaja, SuperPark | 040849 1182 | kirsi.ojakoski@superk.fi | Superpark.fi