Pääpilarit

Rakennetaan Laituri kaupunkiinne

Mahdollista Pääpilarina HAPPYMOOR Laituri kaupunkiisi! HAPPYMOOR Satamassa kaupungit, yritykset ja yhteisöt jakavat tekemistä, resursseja, osaamista ja kokemuksia luodakseen parempia asiakasmatkoja ja -kokemuksia yhdessä. Haemme nyt mukaan rohkeita kaupunkeja rakentamaan kanssamme ensimmäisiä Laitureita ja kutsumaan kaupunkinne lippulaivat eli kasvuhakuiset yritykset sekä kaupunkilaiset yhteiskehittämään.

VETOVOIMAA JA VIIHTYVYYTTÄ

Tarjoaako kaupunkisi sen asukkaille ja matkailijoille syitä tulla ja viihtyä ympäri vuoden? Kehitättekö yhdessä muiden kaupunkien, yritysten ja asukkaiden kanssa?

Teemme yrityksistä uuden sukupolven kokemuskauppiaita yhdistämällä ne jakamaan antaakseen ja saadakseen enemmän. Autamme HAPPYMOOR Satamaan saapuvia yrityksiä ja yhteisöjä yhdessä luomaan parempia asiakasmatkoja, personoidumpia kokemuksia ja onnellisempia matkustajia eli parempaa liiketoimintaa ja viihtyisämpää kaupunkia kaikille.

DUUNIA

Riittääkö teillä tarpeeksi töitä nykyisille ja potentiaalisille B2B-palveluita tuottaville yksinyrittäjille? Löytävätkö he asiakkaat?

Luomme uuden sukupolven duunia rakentamalla ammattilaisten valtakunnallista HAPPYMOOR Miehistöä. HAPPYMOOR Crew -jäsenyys on tie kaupunkinne eri asiantuntijoille työllistyä ja verkostoitua fyysisestä sijainnista riippumatta yrittäjänä. Yhteiskehitämme, markkinoimme, myymme ja tuotamme yhteisen brändin alla uudenlaisia palveluformaatteja.

MAHDOLLISTA PÄÄPILARINA

Rakennetaan yhdessä kaupungillesi HAPPYMOOR Laituri ja kutsutaan kaupunkisi vetovoimaa ja viihtyvyyttä edistävät yritykset kiinnittymään laiturille yhteiskehittämään ja -tekemään. Kaupunki toimii Laiturin Pääpilarina useassa yhteiskehittämisen roolissa – innovaatioalustana, osallistajana, nopeana kokeilijana sekä osallistujana. Kaupunkilaiset saapuvat Sataman Matkustajaterminaaliin matkailijoina osallistumaan joko kokeilijoina tai kehittämisen vauhdittajina.

Kaupunkina sinun ei tarvitse sitoa omia resurssejasi tekemään kaikkea itse. HAPPYMOOR Satama tarjoaa kaikkiin yhteiskehittämisen muotoihin työkaluja ja palveluita tukemaan tekemistä. HAPPYMOOR Laituritoimintaa pyörittää HAPPYMOOR Luotsi, joka on paikallinen HAPPYMOOR Miehistön jäsen.

Pääpilarina luot kaupunkisi omalle HAPPYMOOR Laiturille toimintaedellytykset ja tuet yritysten ja asukkaiden kehittämistä eri tavoin, esimerkiksi tarjoamalla käyttöön tiloja, dataa, verkostoja, viestintäkanavia tai osallistamalla public-private -yhteiskehittämisen seileihin. Laiturin Pääpilarina edistät markkinaehtoisen, yrittäjävetoisen yhteistyön syntymistä kaupunkiisi.

LÄHTÖSELVITÄ KAUPUNKISI

Laituri HAPPYMOOR Satamassa liittää kaupunkisi ja siellä toimivat yritykset ja yhteisöt osaksi aivan uudenlaista yhteiskehittämisen verkostoa ja alustaa. Soita sumutorvea täyttämällä alla oleva lomake ja lähtöselvitä kaupunkisi edellytykset Laituritoimintaan. Lomakkeen täyttö ei vielä sido sinua HAPPYMOOR Lähtöselvitykseen, vaan avaamme radioyhteyden tapaamisen sopimiseksi!

  • Haluan antaa vielä lisätietoja ja/tai pyytää tarjousta.
  • Haluan lisätä seuraavat tiedostot viestini lisäksi.
  • Haluan, että olette minun sijaan toiseen henkilöön, jonka yhteystiedot annan tässä.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.