0 kohdetta

Ostoskori on tyhjä.

Rakennetaan Laituri kaupunkiinne

Mahdollista Pääpilarina HAPPYMOOR Laituri kaupunkiisi! HAPPYMOOR Satamassa kaupungit, yritykset ja yhteisöt jakavat tekemistä, resursseja, osaamista ja kokemuksia luodakseen parempia asiakasmatkoja ja -kokemuksia yhdessä. Haemme nyt mukaan rohkeita kaupunkeja rakentamaan kanssamme ensimmäisiä Laitureita ja kutsumaan kaupunkinne lippulaivat eli kasvuhakuiset yritykset sekä kaupunkilaiset yhteiskehittämään.

VETOVOIMAA JA VIIHTYVYYTTÄ

Tarjoaako kaupunkisi sen asukkaille ja matkailijoille syitä tulla ja viihtyä ympäri vuoden? Kehitättekö yhdessä muiden kaupunkien, yritysten ja asukkaiden kanssa?

Teemme yrityksistä uuden sukupolven kokemuskauppiaita yhdistämällä ne jakamaan antaakseen ja saadakseen enemmän. Autamme HAPPYMOOR Satamaan saapuvia yrityksiä ja yhteisöjä yhdessä luomaan parempia asiakasmatkoja, personoidumpia kokemuksia ja onnellisempia matkustajia eli parempaa liiketoimintaa ja viihtyisämpää kaupunkia kaikille.

DUUNIA

Riittääkö teillä tarpeeksi töitä nykyisille ja potentiaalisille B2B-palveluita tuottaville yksinyrittäjille? Löytävätkö he asiakkaat?

Luomme uuden sukupolven duunia rakentamalla ammattilaisten valtakunnallista HAPPYMOOR Miehistöä. HAPPYMOOR Crew -jäsenyys on tie kaupunkinne eri asiantuntijoille työllistyä ja verkostoitua fyysisestä sijainnista riippumatta yrittäjänä. Yhteiskehitämme, markkinoimme, myymme ja tuotamme yhteisen brändin alla uudenlaisia palveluformaatteja.

MAHDOLLISTA PÄÄPILARINA

Rakennetaan yhdessä kaupungillesi HAPPYMOOR Laituri ja kutsutaan kaupunkisi vetovoimaa ja viihtyvyyttä edistävät yritykset kiinnittymään laiturille yhteiskehittämään ja -tekemään. Kaupunki toimii Laiturin Pääpilarina useassa yhteiskehittämisen roolissa – innovaatioalustana, osallistajana, nopeana kokeilijana sekä osallistujana. Kaupunkilaiset saapuvat Sataman Matkustajaterminaaliin matkailijoina osallistumaan joko kokeilijoina tai kehittämisen vauhdittajina.

Kaupunkina sinun ei tarvitse sitoa omia resurssejasi tekemään kaikkea itse. HAPPYMOOR Satama tarjoaa kaikkiin yhteiskehittämisen muotoihin työkaluja ja palveluita tukemaan tekemistä. HAPPYMOOR Laituritoimintaa pyörittää HAPPYMOOR Luotsi, joka on paikallinen HAPPYMOOR Miehistön jäsen.

Pääpilarina luot kaupunkisi omalle HAPPYMOOR Laiturille toimintaedellytykset ja tuet yritysten ja asukkaiden kehittämistä eri tavoin, esimerkiksi tarjoamalla käyttöön tiloja, dataa, verkostoja, viestintäkanavia tai osallistamalla public-private -yhteiskehittämisen seileihin. Laiturin Pääpilarina edistät markkinaehtoisen, yrittäjävetoisen yhteistyön syntymistä kaupunkiisi.

LÄHTÖSELVITÄ KAUPUNKISI

Laituri HAPPYMOOR Satamassa liittää kaupunkisi ja siellä toimivat yritykset ja yhteisöt osaksi aivan uudenlaista yhteiskehittämisen verkostoa ja alustaa. Soita sumutorvea täyttämällä alla oleva lomake ja lähtöselvitä kaupunkisi edellytykset Laituritoimintaan. Lomakkeen täyttö ei vielä sido sinua HAPPYMOOR Lähtöselvitykseen, vaan avaamme radioyhteyden tapaamisen sopimiseksi!

  • Haluan antaa vielä lisätietoja ja/tai pyytää tarjousta.
  • Haluan lisätä seuraavat tiedostot viestini lisäksi.
  • Haluan, että olette minun sijaan toiseen henkilöön, jonka yhteystiedot annan tässä.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

OTA YHTEYTTÄ

Jannika Joutsenniemi
+358 40 7003202
jannika@happymoor.com

 

Satamassa nyt

Reopening of the leisure industry during a pandemic

Over the last couple of months our world has changed drastically. Not only on a personal level but also many businesses are affected by the pandemic. When you are looking into the level on vitally for society, the leisure industry doesn’t receive a very high position on that list.

Mikä ihmeen tarinallistaminen?

Tarinallistaminen sekoitetaan toisinaan liiketoiminnan kentällä virheellisesti synonyymiksi minkä tahansa tarinankerronnan hyödyntämiseen liittyvän kanssa. Toin termin kymmenisen vuotta sitten liiketoiminnan kentälle, kun lähdin kehittämään tarinallistamisen eli tarinalähtöisen palvelu- ja liiketoimintamuotoilun menetelmää vuonna 2008. Samalla otin ensimmäisenä Suomessa käyttöön ammattinimikkeen tarinallistaja. Intohimoni on tuoda draamalliseen eli toimintaan perustuvan tarinan käytänteitä liiketoiminnan kentälle. Tätä varten olen kehittänyt tämän menetelmän, jonka esittelin myös kirjassani Tarinallistaminen – Palvelukokemuksen punainen lanka.

Maailmaa onnellistamassa

​Meidän missiona on onnellistaa maailmaa. Tätä missiota teemme todeksi yhteisölähtöisellä formaatilla yhteistehdä pito- ja vetovoimaisempia kaupunkeja ja alueita. HAPPYMOOR Satama -alustallamme kaupungit, yritykset ja yhteisöt jakavat tekemistä, resursseja, osaamista ja kokemuksia luodakseen yksin ja yhdessä parempia asiakasreittejä, personoidumpia kokemuksia ja onnellisempia asukkaita ja vierailijoita. Yhteistekemällä rakennamme kestävästi viihtyisämpiä kaupunkeja ja alueita, mikä lisää ihmisten hyvinvointia ja onnellisuutta ja yritysten ja yhteisöjen elinvoimaa.

Luontoelämyksen kokemusmuotoilu parantaa elämystä

Luontomatkailua ja -elämyksiä tulisi tuotteistaa paremmin. Tällä en tarkoita, että luontokohteet kyltitettäisiin ja täytettäsiin rihkamakojuilla, vaan että kävijöitä valmistettaisiin elämykseen ja tarjottaisiin palveluita, jotka auttavat heitä saamaan elämyksestä kaiken irti.

Tapaa HAPPYMOOR Miehistö Matkamessuilla!

Kiinnostaako tarjota parempia asiakasreittejä ja kestävämpiä, personoidumpia kokemuksia nykyisille ja uusille asiakkaille ja sitä kautta tehdä onnellisempaa liiketoimintaa? Nähdään Matkamessuilla!

Uusi vuosi ja somepresenssi

Monelle yritykselle sosiaalinen media on suuri mysteeri, miten siellä pitäisi käyttäytyä ja olla. Sitten on vielä ne pelottavat algoritmit, mitä pitäisi kirjoittaa, jotta sisältö nousee, pitikö olla niitä avainsanoja ja mitä niiden pitäisi olla. Ainakin alkuun kannattaa unohtaa algoritmit ja miettiä sosiaalista mediaa kuin tavallisia kohtaamisia elävässä elämässä.

Mediatuotannon osaaja, liity HAPPYMOOR Miehistöön

Kysynnän kasvaessa, haemme uutta mediatuotannon osaajaa täydentämään HAPPYMOOR Miehistöämme. Sinulla on kokemusta monikanavaisesta sisällöntuotannosta. Ymmärrät liiketoiminnan viestinnällisiä tarpeita ja osaat rakentaa erilaisista sisällöistä visuaalista tarinankerrontaa. Olet ässä tekemään videoita: kuvaat ja editoit ja mahdollisesti jopa animoit. Olet innostunut median trendeistä ja kanavista.