HAPPYMOOR HARBOUR on yrittäjävetoinen yhteistekemisen formaatti, alusta ja liiketoimintaekosysteemi. Olemme parin viime vuoden aikana kehittäneet palvelukonseptiamme luovan alan ja liiketoiminnan kehittämisen yrittäjistä ja ammattilaisista koostuvan Miehistömme sekä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa onnistuneiden kokeilujen kautta. 

Niina Malinen aloitti Chief Growth Officerina HAPPYMOOR HARBOURissa ja vauhdittaa Satama-alustamme kasvua kansainvälisille markkinoille.

-Olemme valmiita skaalaamaan uudenlaista alustaamme ja liiketoimintaekosysteemiämme sekä tuomaan mukana oleville yrityksille ja yhteisöille taloudellisesti, ekologisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestävää kasvua yhdessä Niinan kanssa, sanoo HAPPYMOORin kapteenin Jannika Joutsenniemi.

Menestystämme mitataan viime kädessä sillä miten paljon pystymme tuottamaan lisäarvoa Satama-verkostoon liittyneille yrityksille ja yhteisöille ja tätä kautta edistämään näiden kestävää kasvuliiketoimintaa.

Niina keskittyy kasvattamaan Sataman liiketoimintaekosysteemiä ja vahvistaa kumppanuuksia kaupunkien, yritysten ja yhteisöjen kanssa. Satama tuo lisäarvoa verkostonsa jäsenille lisäämällä vetovoimaa ja viihtyvyyttä palveluillaan ja tuotteillaan ja tätä kautta edistää jokaisen jäsenen kestävää kasvua.

-Olen erittäin innoissani tästä mahdollisuudesta työskennellä yhdessä kaupunkien, yritysten ja yhteisöjen kanssa, jotka jakavat kestävät arvomme ja ovat valmiita kehittämään täysin uudenlaista liiketoimintaa, sanoo pitkän uran kansainvälisessä markkinoinnissa, myynnissä ja liiketoiminnan kehittämisessä tehnyt Niina Malinen.

Lisätiedot
Jannika Joutsenniemi, puh.040 700 3202, jannika.joutsenniemi@happymoor.com
Niina Malinen, puh. 040 803 6680, niina.malinen@happymoor.com

 

HAPPYMOOR HARBOUR eli Satama on yrittäjävetoinen yhteistekemisen alusta ja liiketoimintaekosysteemi, joka yhteistekee uuden sukupolven kokemuksia, bisnestä ja duunia. Yritysverkoston yritykset, yhteisöt ja kaupungit jakavat tekemistä ja resursseja kestävämmän liiketoiminnan ja merkityksellisempien asiakasreittien luomiseksi. Onnellistamme yhdessä kaupunkeja ja alueita kestävästi.  Alustan yhteistekemisen tuotoksena syntyy kokemusformaatteja. Kokemusformaatti yhdistää yritysten ja yhteisöjen palvelut ja tuotteet osaksi samaa, tietylle kohderyhmälle tarjottua tarinaa. Kokemusformaattituotantoihin osallistuvat yritykset ja yhteisöt jakavat tuotekehityksen, markkinoinnin, myynnin ja tuotannon resursseja. Yhteistekemistä koordinoivat ja kokemusformaattituotannon eri vaiheisiin arvoa tuottavat luovan alan ja liiketoiminnan kehittämisen yrittävistä ammattilaisista koostuvan Miehistön osaajat. Sataman kasvavaan yritysverkostoon on jo liittynyt 30 yritystä ja yhteisöä: elämyskohteita, museoita, hotelleja, ravintoloita sekä vapaa-ajan, kulttuuri- ja kaupan alan toimijoita. Supermarsu pelastaa Itämeren -kokemusformaatin suojelukumppanina on Pidä Saaristo Siistinä ry. Supermarsu-kokemusformaatti on saanut AVEKin CreaDemo-rahoitusta. Sataman yhteistekemistä tukevat Helsingin kaupunki ja Turku Business Region.