– Olemme markkinoineet tiimipäivää nimellä ZOOLYMPICS yli vuoden. Siksi helmikuussa 2022 tullut vaatimus lopettaa nimen käyttö yllätti meidät, varsinkin, kun ZOOLYMPICS-nimi on käytössä monissa eläintarhatapahtumissa ympäri maailman. Haluamme vain keskittyä järjestämään huippuluokan tiimipäivän yrityksille työhyvinvoinnin edistämiseksi, ja tiimihengen ja uhanalaisten lajien suojelemiseksi. Siksi muutamme nimen ZOOATHLONiksi, linjaa vastaava tuottaja Jannika Joutsenniemi. 

Viimeisetkin kokoontumisrajoitukset loppuvat maaliskuun alussa. ZOOATHLON tarjoaa pitkän etätyöjakson riuduttamille tiimeille mahdollisuuden tavata taas toisiaan rennoissa merkeissä.

ZOOATHLONin seikkailureitillä tiimihenki elpyy turvallisesti ulkona vain oman tiimin kesken. Kisapisteet mittaavat mm. tiimien nokkeluutta, ketteryyttä ja  yhteistyötaitoja. Kaikki kisareitin rastit ovat saaneet inspiraationsa Korkeasaaren eläinlajien ominaisuuksista. Tiimipäivä huipentuu maailman luokan makumatkaan kisakylässä.

ZOOATHLONin leikkimielisessä kisassa tiimit ja yritykset mittelevät paitsi oman tiimihengen puolesta, myös siitä, kuka suoriutuu parhaiten kisareitistä. ZOOATHLONin mitalitaulukko on armoton, mutta onneksi tuomaristoa voi lahjoa suojelurahalla. Kukin yritys voi valita suojelurahansa kohteeksi joko uhanalaisten amurintiikerin ja amurinleopardin tai lumileopardin suojelun tai Korkeasaaren Villieläinsairaalan.  

ZOOATHLON haluaa ennen kaikkea olla rakentamassa parempaa työntekijäkokemusta. Yrityksille hyvä työntekijäkokemus tarkoittaa tutkitusti enemmän innovaatioita, suurempaa asiakastyytyväisyyttä ja parempaa tulosta. Siksi  ZOOATHLON on kehitetty yhteistyössä työntekijäkokemuksen asiantuntijoiden kanssa.


ZOOATHLON järjestetään Korkeasaaressa 26.4.-17.6.2022. Arkipäivinä käytävässä seikkailussa on kaksi päivittäistä kisalähtöä. Kuhunkin lähtöön mahtuu kymmenen enintään 8 hengen joukkuetta. Jokaisen joukkueen mukana kulkee kisaopas, joka huolehtii turvallisen kisapäivän toteutumisesta. ZOOATHLONin tuottaa Happymoor Harbour yhteistyössä Korkeasaaren eläintarhan ja Korkeasaaressa ravintolatoimintaa harjoittavan Marcante Oy:n kanssa. Jokaisesta osallistumismaksusta lahjoitetaan 100 euroa lajiensuojeluun.

HAPPYMOOR HARBOUR yhdistää kaupunkien yritykset ja yhteisöt jakamaan tekemistä ja resursseja parempien asiakasreittien ja kestävämmän liiketoiminnan yhteistekemiseksi. Yhteistekemisen tuotoksena syntyy uudenlaisia, personoituvia kokemuksia, jotka ihmiset löytävät, muotoilevat, ostavat ja ohjaavat polullaan happymoor.clubissa. Yhteistekemistä koordinoi luovan alan ja liiketoiminnan kehittämisen yrittävistä osaajista koostuva Miehistö. Alustan yhteinen tekeminen lisää kaupunkien ja alueiden vetovoimaa, viihtyvyyttä ja elinvoimaa kestävästi. happymoor.fi

Korkeasaaren eläintarhan säätiö sr on yleishyödyllinen yhteisö, jonka tehtävä on lajien ja luonnon monimuotoisuuden suojelu. Korkeasaari on osallistunut kansainvälisiin suojeluprojekteihin jo 1920-luvusta lähtien, lajiensuojelua luonnossa tukevaa varainkeruuta Korkeasaaressa on tehty 1990-luvulta alkaen. Korkeasaari.fi