HAPPYMOOR HARBOUR

HAPPYMOOR on mukana Business Finlandin innovaatiosetelin palveluntarjoajien listalla. Expert Search on Business Finlandin luoma palvelu, joka auttaa suomalaisia pk-yrityksiä kansainvälistymään. 

Innovaatioseteli on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on uusi kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava tuote- tai palveluidea ja jonka eteenpäinviemiseksi yritys tarvitsee ulkopuolista osaamista. Innovaatiosetelillä voit ostaa uutta tietoa ja osaamista yritykseesi. Setelin arvo on 6 200 euroa eli 5 000 euroa + arvonlisävero.

Business Finlandin tavoitteena on kehittää Suomesta maailman vetovoimaisin ja kilpailukykyisin  innovaatioympäristö, jossa yritysten on hyvä kasvaa, uudistua ja menestyä.

Sataman tarjoamat innovaatiopalvelut

Hyödynnä Sataman tarjonta liiketoimintasi kehittämiseksi Voit käyttää innovaatioseteli-rahoitusta esimerkiksi innovaatioprojektien valmisteluun, muotoilu- ja brändistrategiatyöhöhn, palveluiden ja tuotteiden digitalisoinnin kehittämiseen,  tuote- tai palveluinnovaation esiselvityksiin tai valmisteluihin tai esimerkiksi ketteriin kokeiluihin ja demoihin.

 “Löydät innovaatiosetelillä rahoitettavaan kehittämisprojektiisi sopivat työkalut Sataman Telakan valmiista työkaluista. Verstaamme palvelee yritystästi räätälöidyillä toimeksiannoilla. Mätsäämme tarpeisiisi aina oikeat osaajat Miehistöstämme”, kertoo HAPPYMOORin toimitusjohtaja Jannika Joutsenniemi.

HAPPYMOOR on erikoistunut tarinalliseen kokemusmuotoiluun, joka yhdistää palvelusi, palveluympäristösi ja markkinointisi elämykselliseksi, asiakasta sitouttavaksi kokemukseksi, olit sitten B2C- tai B2B-yritys. Ota kurssi kohti onnellisimpia reittejä!

Kysy lisää palveluistamme!

Suomi

Jannika Joutsenniemi

Business & Experience Designer

0407003202

jannika@happymoor.com

 

Ruotsi

Vilma Gustafsson

Business & Experience Designer

0407094933

vilma@happymoor.com

 HAPPYMOOR HARBOUR on yrittäjävetoinen yhteistekemisen alusta ja liiketoimintaekosysteemi, jossa yritykset, yhteisöt ja kaupungit jakavat tekemistä ja resursseja merkityksellisempien asiakasreittien  ja kestävämmän liiketoiminnan yhteistekemiseksi. Miehistömme on Suomessa ja Ruotsissa toimivista luovan alan ja liiketoiminnan kehittämisen ammattilaisista koostuva osaajayhteisö. Kokemusmuotoilijamme ja bisnesmuotoilijamme ovat asiakaskokemuksen, työntekijäkokemuksen ja kestävän liiketoiminnan ammattilaisia. Ekosysteemikumppamimme täydentävät palvelutarjontaamme liiketoiminnan kehittämisen tarpeissa.