Heinäveden Yrittäjät ry kokoaa kolmatta kertaa asiantuntijoita ja ajattelijoita Ajatusvalamo-seminaariin 1.–2. maaliskuuta. Seminaarin teemana on tänä vuonna  epävarmuuden ja luovuuden aika.

Ajatusvalamon tavoitteena on löytää ratkaisuja siihen miten korona, ilmastonmuutos ja muut  epävarmuustekijät voitaisiin kääntää uhkakuvista mahdollisuuksiksi. Seminaarin  virtuaalisesti toteutettu ensimmäisen päivä koostuu alustuksista ja paneelikeskustelusta. Päivän pääpuhujia ovat  eduskunnan puhemies Anu Vehviläinen, ja Suomen Yrittäjät ry:n toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen, HAPPYMOORin toimitusjohtaja Jannika Joutsenniemi, Tampereen yliopiston emeritusprofessori Pertti Koistinen sekä Etelä-Savon Yrityskehityksen Jari Somero.

Sähkösanomat 1200x675 Joutsenniemi Jannika

“On hienoa päästä kertomaan yrittäjävetoisesta yhteistekemisestä, joka edistää tasavertaista yksityisen ja julkisen sektorin yhteistyötä elinvoiman jälleenrakentamiseksi.”, sanoo HAPPYMOORin toimitusjohtaja Jannika Joutsenniemi.

Seminaarin toinen päivä järjestetään Valamossa, mutta yleisö pystyy osallistumaan myös virtuaalisesti. Seminaarin toisena päivänä aiheita työstetään työpajoissa. Keskustelun tavoitteena on löytää käytännön ideoita ja toimia, miten erilaiset epävarmuustekijät saadaan käännettyä vahvuudeksi ja eduksi varsinkin Itä-Suomen alueella. 

Seminaari on maksuton ja se on suunnattu yrittäjille, kuntapäättäjille ja järjestötoimijoille sekä kaikille, jotka ovat kiinnostuneita alueellisesta kehittämisestä.

Seminaarijärjestelyistä vastaa Heinäveden Yrittäjät ry yhteistyössä Pro Järvi-Suomi ry:n ja Heinäveden Matkailuyhdistys ry:n kanssa.

Lue lisää seminaarista!

OSALLISTUMISOHJEET
Ilmoittaudut mukaan sähköpostitse: ajatusvalamo@gmail.com. Kun kirjaudut Zoom-kokoukseen, käytäthän koko nimeäsi. 

Seminaaripäivä 1: ma 1.3. klo 11-16
Seminaaripäivä 2: ti 2.3. klo 10-16