HAPPYMOOR Crew Sähkösanomat 1200x675 Bast Terese

Kuka olet?
Olen visuaalinen kokemusmuotoilija Terese Bast. Koulutukseltani olen kuvataiteilija, mutta olen toiminut kuvittajana viisitoista vuotta.

Millainen kokemus sinulla on?
Olen tehnyt laajasti visuaalisen kokemusmuotoilun töitä, niin kustantajille, kunnille, yliopistoille, medioille ja muille yrityksille. Olen tehnyt visuaaleja mm. Lastenkirjoihin, oppikirjoihin, taphatumiin, peleihin mm. Tammelle, Otavalle, Gummerukselle, Roviolle, Jyväskylän yliopistolle, Helsingin yliopistolle, Lapin yliopistolle, Lastenkeskukselle jne.

Mitkä on sinun erityisosaamisalueita?
Kuvittaminen ja graafinen suunnittelu.

Mitkä piirteet kuvaavat sinua?
Ammattitaitoinen, humoristinen

Kuinka kauan olet ollut yrittäjä?
17 vuotta.

Mitkä ovat sinun suurimpia saavutuksia työelämässä?
Listalla löytyy 70 kpl kuvittamiani lastenkirjoja, puuhakirjoja ja oppikirjoja. Voisi sanoa, että olen kuvituksissa erikoistunut lasten ja nuorten maailmaan.

Mitä tuot HAPPYMOOR HARBOURiin?
Väriä, muotoa ja iloa. Voit nähdä kuvituksiani Supermarsu pelastaa Itämeren -kokemusformaatissa, jonka visuaalisen kokemusmuotoilun tiimiä vedän Head of Visualsina

Mikä on mottosi?
“Life is too important to be taken seriously.” Oscar Wilde

HAPPYMOOR HARBOURin toimintaa fasilitoi ja siihen arvoa tuottaa kasvava luovan alan ja liiketoiminnan kehittämisen yrittävistä ammattilaisista koostuva osaajayhteisö. HAPPYMOOR Messissä -sarja esittelee Miehistömme jäseniä.