Supermarsu-kirjojen fanit pääsevät pian itse kehittämään Supermarsu-seikkailuja. HAPPYMOOR Club Junior kutsuu lapset Supermarsu-partioon kehittämään elämyksiä Supermarsu Pelastaa Itämeren -kokemusformaattiin yhdessä HAPPYMOOR HARBOUR -yritysverkoston kanssa.

HAPPYMOOR Club on HAPPYMOOR Harbour -yritysverkoston yhteinen asiakasklubi, jossa kaupunkilaiset pääsevät mm. yhteiskehittämään oman kotikaupunkinsa kokemuksia yhdessä yritysten ja yhteisöjen kanssa sekä testaamaan ensimmäisenä uusia kokemuksia. HAPPYMOOR Club Junior on lasten oma klubi.

Paula Norosen Supermarsu-kirjoja ja -elokuvaa rakastavat rakastavat lapset ovat aiheen parhaita asiantuntijoita. Siksi lapset kutsutaan nyt Supermarsu-partioon kehittämään koko perheen elämyksiä Helsingissä ja Turussa lokakuussa järjestettävään Supermarsu pelastaa Itämeren -kokemusformaattiin.

Yritysverkoston yhteisessä kokemusformaatissa Itämeri on vaarassa aivan kuten Norosen kirjassa Supermarsu pelastaa silakat ja elokuvassa Supermarsu. Lapset ja heidän perheensä pääsevät seikkailuun, jossa he muuttuvat Supermarsuiksi ja pelastavat supervoimillaan Itämerta kaloineen päivineen. Supermarsu-kokemuksia on tarjolla esimerkiksi elämyskohteissa, ravintoloissa, hotelleissa, liikuntapaikoissa ja kauppakeskuksissa. Niitä yhdistää tarina, joka tarjoaa lapsiperheille paljon yhteistä kokemista ja tekemistä koko lokakuun ajaksi.

Supermarsu-partioon ovat lämpimästi tervetulleita kaikki 6-12 vuotiaat Supermarsu-fanit. HAPPYMOOR Club Junioriin liittyneiden joukosta arvotaan maksimissaan 20 lasta mukaan Supermarsu-partioon Turussa 14. elokuuta ja Helsingissä 15. elokuuta.

– Kutsumme Supermarsu-partioon lapsena olemisen asiantuntijoita eli lapsia omaan kehittämispäivään, jossa he pääsevät yhteiskehittämään koko perheen Supermarsu-elämyksiä. Palkinnoksi aherruksesta Supermarsu-partion sankarit saavat Supermarsu t-paidan sekä lahjakortin oman päivän kehittämiskohteena olevaan Supermarsu-kokemukseen, kertoo kokemusformaatin vastaava tuottaja Jannika Joutsenniemi.

Yksi Superpäivän kohteista on Junky y Vegan, joka on CMB Ravintoloiden uusi vegaaniravintola Helsingissä.

– Yritysverkostomme yhteinen lastenklubi ottaa lapset mukaan kehittämään täysin uudenlaista, tarinallista kokemusta ravintolaympäristössä. Haluamme Junky Y Veganissa pelastaa maailmaa haukku kerrallaan, sanoo CMB Ravintoloiden ravintolatoimenjohtaja Maarit Karjalainen.

Maarit Karjalainen | CMB Ravintolat

Lue lisää!

Lisätiedot
Jannika Joutsenniemi | toimitusjohtaja, HAPPYMOOR | 0407003202 jannika@happymoor.com
Mediapankki

Maarit Karjalainen | ravintolatoimenjohtaja, CMB Ravintolat | 0447285106 maarit.karjalainen@cmb.fi

 HAPPYMOOR HARBOUR eli Satama on yrittäjävetoinen yhteistekemisen alusta ja liiketoimintaekosysteemi, joka yhteistekee uuden sukupolven kokemuksia, bisnestä ja duunia. Yritysverkoston yritykset, yhteisöt ja kaupungit jakavat tekemistä ja resursseja kestävämmän liiketoiminnan ja merkityksellisempien asiakasreittien luomiseksi. Onnellistamme yhdessä kaupunkeja ja alueita kestävästi. Kokemusformaatit ovat HAPPYMOORin kehittämä sisältökonsepti. Kokemusformaattituotantoon osallistuvat yritykset ja yhteisöt jakavat tuotekehityksen, markkinoinnin, myynnin ja tuotannon resursseja. Tuotantoa edistetään yhteistekemisen alustassa Satamassa. Sataman yhteistekemistä koordinoi ja kokemusformaattituotannon eri vaiheisiin arvoa tuottavat luovan alan ja liiketoiminnan kehittämisen yrittävistä ammattilaisista koostuvan Miehistön osaajat. Sataman kasvavaan yritysverkostoon on jo liittynyt 30 yritystä ja yhteisöä: elämyskohteita, museoita, hotelleja, ravintoloita sekä vapaa-ajan, kulttuuri- ja kaupan alan toimijoita. Supermarsu pelastaa Itämeren -kokemusformaatti on saanut Helsingin kaupungin kulttuuriavustusta sekä AVEKin CreaDemo-rahoitusta. Turun alueellisen yhteistekemisen kumppanina on Turku Business Region.

 Junk y Vegan on uusi Helsinkiin Sanomataloon avattu “total vegan joint” ravintola ja baari, jossa kaikki voivat nauttia hyvästä ruoasta yhdessä! Se tarjoaa kaikille maistuvaa, modernia, terveellistä ja rentoa vegaanista junk foodia. Ruokalistalla ovat burgerit ja satavuotiaaseen juureen tehdyt Flatbreadit sekä Bowlit, Tacot, erilaiset ”finger lickin goods” jaettavat safkat. Vanhan Painobaarin ja Elmon paikalle avautunut Junk y Vegan panee etusivun uusiksi ja julistaa helpon ja herkullisen vegemätön rantautuneen kaupunkiin.