Hae HAPPYMOOR Experience Designer Trainee -ohjelmaan. Valittavanasi on Content & Production ja Tech -harjoittelu:

EXPERIENCE DESIGNER TRAINEE | CONTENT & PRODUCTION
Experience Designer, Content & Production -harjoittelijana osallistut kokemusformaattituotantojemme ja markkinointikampanjoiden suunnitteluun, toteutukseen ja käytännön järjestelyihin. Harjoittelu pitää sisällään myös digimarkkinointia, sisältötuotantoa somekanaviin sekä verkkosivuille ja digitaaliseen alustaamme. Lisäksi pääset mukaan kasvattamaan ja kehittämään vaihtoehtoisesti Varsinais tai Etelä-Suomessa sijaitsevan yritysverkostomme yhteistekemistä ja alustamme toimintaa ja sen tarjoamia työkaluja.

EXPERIENCE DESIGNER TRAINEE | TECH
Experience Designer, tech -harjoittelijana osallistut digitaalisen Satama-alustan sisältösuunnitteluun, tekniseen kehittämiseen sekä osaamisesi puitteissa front end/back end -ohjelmointiin. Kehittämisen agendallamme on paitsi nykyisen WordPress-pohjaisen yritystysyhteisö- ja verkkokauppa-alustamme ja palvelutuotannon kehittämisen lisäksi digitaalisten ratkaisujen kehittäminen tukemaan yritysekosysteemimme yritysten ja yhteisöjen kokemusformaattiemme alla tarjoamien palveluiden ja tuotteiden elämystuotantoa sekä ostamista. Olet myös mukana tuotteistamassa työkaluja yritysten ja yhteisöjen digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen.

Meillä pääset oppimaan uutta ja saat haasteita ja vastuuta oman osaamisen ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä kiinnostusta osallistua monenlaiseen tekemiseen. Opiskelet esimerkiksi medianomiksi tai kulttuurituottajaksi.

Harjoittelu tapahtuu pääsääntöisesti etänä; ydintiimimme on tukenasi ja apunasi sähköisten kanaviemme kautta.

KESTO
Harjoittelujakson kesto on 6 kk. Harjoitteluun on mahdollista yhdistää myös erilaisia projektikokonaisuuksia, tutkimuksia ja/tai opinnäytetöitä.

Harjoittelusta maksetaan 400 euron harjoittelupalkkio/kk, jonka laskutat esimerkiksi Ukko-kevytyrittäjyyspalvelun kautta. Harjoittelun tavoitteenamme on, että jatkat harjoittelun jälkeen osana HAPPYMOOR Crewtamme tuntitöissä sekä projekteissa.

HAKU
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi valintasi mukaan videona tai pdf-tiedostona sekä CV:si mahdollisimman pian osoitteeseen friends@happymoor.com, viestin aiheena joko Experience Designer Trainee | Content & Production tai Tech. Kerro meille, mitä jo osaat ja mitä haluat oppia sekä millaiset asiat sinua kiinnostavat. Kerro myös mitä sinä tuot Satamaamme ja miksi olet kiinnostunut juuri tästä paikasta. Harjoitteluohjelman paikat täytetään sopivien harjoittelijoiden löydyttyä.

LISÄTIEDOT
Lue lisää toiminnastamme osoitteessa happymoor.fi tai soita meille ja kysy lisää 0445467220 / Chief Commercial Officer Jenni Loimukoski.