ZOOATHLON-haaste

Tunnetut henkilöt haastavat yrityksiä ZOOATHLONiin suojelemaan tiimihenkeä ja villieläimiä. Todellinen villin luonnon ystävä ja Von Hertzen Brothersin tiimiskulaaja kitaristi Kie von Hertzen haastaa pankkinsa Nordean.

Nyt sinäkin voit kantaa kortesi kekoon. Haasta tiimisi tai yritys hauskalla selfievideolla ZOOATHLONiin Korkeasaareen suojelemaan tiimihenkeä ja villieläimiä. Tee haaste joko Instagramissa tai Facebookissa hyödyntämällä hauskaa ZOOATHLON-filtteriä.

ZOOAHTLON järjestetään Korkeasaaressa 2.5.-17.6.2022. Huippuluokan kisareitillä Fort Boyardin jännitys kohtaa Suurmestarin hauskuuden. Päivä huipentuu maailmanluokan makumatkaan upeassa kisakylässä. Päivittäisiä kisalähtöjä on kaksi ja yhdessä kisalähdössä kisaa kahdeksan 8 hengen tiimiä.

Jokaisen ZOOATHLONiin osallistuneen tiimin joukkuemaksusta menee 100 euroa tämän valitsemalle Korkeasaaren suojelukohteelle: amurintiikereiden ja amurinleopardien tai lumileopardien suojeluun niiden omilla elinalueilla tai Korkeasaaren Villieläinsairaalan toiminnan tukemiseen.

Nosta tiimihenki korkeuksiin ZOOATHLONissa!

 

 

#happymoorwork #tiimipäivä #lajiensuojelu #happymoorbiz #työhyvinvointi #työntekijäkokemus #hr  #vonhertzenbrothers #nordea