Ehdot

Table of Contents

HAPPYMOOR Sataman käytön säännöt Seiloreille

HAPPYMOOR Satama on Mobedig Oy:n (2672055) (myöhemmin HAPPYMOOR, Palvelualusta, Palvelu) palvelu, joka on tarkoitettu on tarkoitettu organisaatioiden ja kuluttajien käyttöön. Tämä tarkoittaa sitä, että jos käytät palveluitamme työpaikalla tai laitteessa tai käyttäjätilillä, jonka työnantaja tai muu organisaatio (”Organisaatio”) on sinulle toimittanut, kyseisellä organisaatiolla on todennäköisesti omia HAPPYMOOR Sataman käyttöäsi koskevia käytäntöjään ja palvelun käyttösi tulee noudattaa näitä käytäntöjä. Ota yhteyttä organisaatioosi, jos sinulla on kysyttävää sen käytännöistä. Lisätietoja HAPPYMOORin tietosuojaan liittyvistä menettelytavoista löydät HAPPYMOORin tietosuojaperiaatteista.

HAPPYMOORin käyttäminen vastuullisesti. Organisaatiosi käytäntöjen lisäksi olemme luoneet seuraavat säännöt, joilla varmistetaan palveluidemme vastuullinen käyttö.

Kun käytät HAPPYMOOR Satamaa, sinun on noudatettava palvelualustan käyttöehtoja. Kun käytät alustaa, et saa:

  • piilottaa henkilöllisyyttäsi, tekeytyä toiseksi henkilöksi tai esittää virheellisesti suhdettasi mihinkään henkilöön tai tahoon,
  • osallistua mihinkään toimintaan, joka käyttää hyväksi, vahingoittaa tai uhkaa vahingoittaa lapsia,
  • luoda tai esittää sisältöä, joka on laitonta, syrjivää, vahingollista, petoksellista, harhaanjohtavaa tai loukkaavaa tai joka kannustaa väkivaltaan, lakien rikkomiseen tai muuhin väärinkäytöksiin,
  • rikkoa lakia tai HAPPYMOORin tai minkään kolmannen osapuolen oikeuksia,
  • häiritä HAPPYMOOR Sataman normaalia toimintaa tai kenenkään muun HAPPYMOOR Sataman käyttöä,
  • käyttää HAPPYMOOR Satamaa tai siihen liittyvää sisältöä tai tietoja tavalla, jota HAPPYMOOR/Mobedig Oy ei ole valtuuttanut (automaattinen poiminta mukaan lukien) tai kiertää käyttöoikeuden hallintatoimia tai muulla tavalla yrittää saada luvatonta käyttöoikeutta HAPPYMOOR Satamaan tai siihen liittyviin järjestelmiin, salasanoihin tai käyttäjätileihin,
  • jakaa ylläpitäjän pääsytunnuksia tai antaa vastaavia sovelluksen käyttöoikeuksia millekään kolmannelle osapuolelle, jota HAPPYMOOR ei ole nimenomaisesti hyväksynyt. Kun päätät antaa tällaiset ylläpitäjän pääsyoikeudet hyväksytylle kolmannelle osapuolelle, joko tunnuksen tai sovelluksen käyttöoikeuden kautta, saat antaa tälle kolmannelle osapuolelle oikeuden käyttää tietojasi ja sisältöäsi vain siinä laajuudessa kuin se on tarpeen HAPPYMOORin hyväksymiä tarkoituksia varten ja vain ohjeidesi mukaisesti. Varaamme oikeuden rajoittaa tällaista kolmansien osapuolten käyttöä ja pääsyä (esimerkiksi nollaamalla käyttöoikeustunnuksen tai poistamalla sovelluksen käyttöoikeuden) milloin tahansa, mikäli uskomme, että tällaista käyttöoikeutta on käytetty tai käytetään väärin,
  • ladata viruksia, haittaohjelmistoa tai muuta vahingollista koodia tai tehdä mitään, mikä voisi vahingoittaa, poistaa käytöstä, ylikuormittaa tai haitata HAPPYMOOR Satamaa tai siihen liittyviä järjestelmiä (kuten palvelunestohyökkäys tai sivun graafisen esityksen tai muun toiminnon häirintä).

Huomaa myös, että HAPPYMOOR Satama ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille, joten jos olet alle 18-vuotias, et saa käyttää palvelua.

Vastuumme ja palautteesi

HAPPYMOOR voi ottaa käyttöön automaattista tekniikkaa, joka tunnistaa lapsipornon, muun laittoman tai loukkaavan materiaalin tai materiaalin, jonka voimme hyvällä syyllä uskoa vahingoittavan HAPPYMOORia, käyttäjiä tai kolmansia osapuolia.

Voimme (mutta meillä ei ole velvollisuutta) poistaa tai rajoittaa tietoja tai sisältöä. jos uskomme, että ne rikkovat tätä hyväksyttävän käytön käytäntöä, organisaatiosi HAPPYMOORin kanssa tekemää alus-yrityssopimusta tai sovellettavia lakeja tai asetuksia. HAPPYMOOR antaa sinulle tai organisaatiollesi kohtuullisen ilmoituksen tästä toiminnasta, elleivät lait estä sitä.

Otamme mielellämme vastaan palautetta HAPPYMOOR Satamasta, mutta huomaa, että voimme käyttää kommenttejasi tai ehdotuksiasi ilman mitään korvaus- tai muita velvoitteita sinua kohtaan.

Päivitetty 2.4.2019