Happymoor Harbour -yritysverkosto on päättänyt siirtää Supermarsu pelastaa Itämeren -kokemusformaatin helmi-maaliskuuhun 2022. Syynä on uusimpien koronarajoitusten verkoston yrityksille aiheuttama epävarmuus.

Paula Norosen suosittuihin lastenkirjoihin perustuva Supermarsu pelastaa Itämeren -kokemusformaatti yhdistää paikallisten yritysten ja yhteisöjen palveluita ja tuotteita osaksi samaa tarinaa. Se oli alunperin tarkoitus järjestää Helsingissä ja Turussa loka-marraskuussa.

“Uusimmat koronarajoitukset ja viranomaisten päätösten tempoilevuus syövät yritysten toimintamahdollisuuksia, eivätkä kohtele fyysisessä ympäristössä palveluita ja tuotteita tarjoavia yrityksiä yhdenvertaisesti. Kokemusformaattimme idea on, että eri alojen yritykset tekevät yhdessä ja kaikki voivat olla mukana. Tästä johtuen olemme yhdessä tulleet siihen tulokseen, että on parasta siirtää Supermarsu-kokemusformaatti kevättalveen”, sanoo Happymoor Harbourin vastaava tuottaja Jannika Joutsenniemi.

Yritysverkoston yhteisessä kokemusformaatissa Itämeri on vaarassa aivan kuten Norosen kirjassa Supermarsu pelastaa silakat ja elokuvassa Supermarsu. Lapset ja heidän perheensä pääsevät seikkailuun, jossa he muuttuvat Supermarsuiksi ja pelastavat supervoimillaan Itämerta nauttien samalla tarinallistetuista elämyksistä. Supermarsu-kokemuksia on tarjolla esimerkiksi kulttuuri- ja elämyskohteissa, ravintoloissa, hotelleissa, liikuntapaikoissa ja kauppakeskuksissa. Niitä yhdistää tarina, joka tarjoaa lapsiperheille paljon yhteistä kokemista ja tekemistä.

Verkostoon kuuluvan CMB-ravintoloiden ravintolatoimenjohtaja Maarit Karjalainen katsoo innokkaana kohti helmikuuta. “Testasimme juuri Supermarsu-formaattia Junk y Veganissa lapsiasiakkaiden kanssa. Se toimi todella hyvin ja lapset tykkäsivät kovasti. Tästä tulee mahtava juttu, kun eri alojen yritykset rakentavat yhdessä kaupunkiin elämyksellisiä Supermarsu-reittejä.”

Kokemusformaatit ovat Happymoorin kehittämä uusi sisältökonsepti, joka yhdistää saman alueen yritysten ja yhteisöjen markkinoinnin, palvelut ja tuotteet ja palveluympäristön yhtenäiseksi tarinalliseksi kokonaisuudeksi. Ne tarjoavat ihmisille kestäviä kokemuksia kulutettavaksi mikroyleisöinä, esimerkiksi perheenä, pariskuntana, yksin tai muuna pienryhmänä turvallisesti. Asiakas valitsee reittinsä varrelle mieleisensä kokemukset kokemusformaatin tarjonnasta.

 

Lisätiedot
Supermarsu pelastaa Itämeren  |  Mediapankki
Jannika Joutsenniemi | 0407003202 |  jannika@happymoor.com | Happymoor
Maarit Karjalainen | 0447285106 | maarit.karjalainen@cmb.fi | CMB-ravintolat

HAPPYMOOR HARBOUR eli Satama on yrittäjävetoinen yhteistekemisen alusta ja liiketoimintaekosysteemi, joka yhteistekee uuden sukupolven kokemuksia, bisnestä ja duunia. Yritysverkoston yritykset, yhteisöt ja kaupungit jakavat tekemistä ja resursseja kestävämmän liiketoiminnan ja merkityksellisempien asiakasreittien luomiseksi. Onnellistamme yhdessä kaupunkeja ja alueita kestävästi.  Alustan yhteistekemisen tuotoksena syntyy kokemusformaatteja. Kokemusformaatti yhdistää yritysten ja yhteisöjen palvelut ja tuotteet osaksi samaa, tietylle kohderyhmälle tarjottua tarinaa. Kokemusformaattituotantoihin osallistuvat yritykset ja yhteisöt jakavat tuotekehityksen, markkinoinnin, myynnin ja tuotannon resursseja. Yhteistekemistä koordinoivat ja kokemusformaattituotannon eri vaiheisiin arvoa tuottavat luovan alan ja liiketoiminnan kehittämisen yrittävistä ammattilaisista koostuvan Miehistön osaajat. Sataman kasvavaan yritysverkostoon on jo liittynyt 30 yritystä ja yhteisöä: elämyskohteita, museoita, hotelleja, ravintoloita sekä vapaa-ajan, kulttuuri- ja kaupan alan toimijoita. Supermarsu pelastaa Itämeren -kokemusformaatin suojelukumppanina on Pidä Saaristo Siistinä ry. Supermarsu-kokemusformaatti on saanut AVEKin CreaDemo-rahoitusta. Sataman yhteistekemistä tukevat Helsingin kaupunki ja Turku Business Region.